Viszontláthatunk egy McCallistert is az új Reszkessetek betörőkben

Megérkezett az első előzetes a Home Sweet Home Alone címet viselő hatodik Reszkessetek betörők filmhez.

Forrás: hirado.hu2021. 10. 15. 12:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, bejelentette, hogy újra forgatnak olyan nagy sikerű családi filmeket, mint például a karácsonyi klasszikus, a Reszkessetek betörők.

Most pedig már itt is az első előzetes a folytatáshoz, idén karácsonykor ismét ellátja a baját két betörőnek egy magára hagyott leleményes kisfiú. A trailerből az is kiderül, hogy egy régi szereplő is visszatér. Az egyik jelenetben a házhoz kiérkező járőr egyenruháján ugyanis a McCallister név olvasható. Első pillanatra nem biztos, hogy mindenki feltűnik, de a szereposztás szerint a rendőrt Devin Ratray alakítja, aki gyerekként Macaulay Culkin, azaz Kevin bátyát, Buzz McCallistert személyesítette meg.

A Disney Plus-on november 12-én debütáló új rész főszereplője, Archie Yates lesz, akit korábban a Jojo Nyuszi című szatirikus vígjátékban láthattunk. A történtet szerint, Max Mercer az okos és találékony fiú magára marad az ünnepek alatt, miközben családja Japánaban tölti a karácsonyt. Ekkor egy házaspár, akik azt hiszik, üres a ház, megpróbálnak betörni, hogy megkaparintsanak egy felbecsülhetetlen értékű tárgyat. A feladat, hogy megvédje otthonát a betolakodóktól, Maxre hárul, aki felnőtteket megszégyenítő találékonysággal jár túl a két betörő eszén - írja a Digitalspy.

Bár sokan izgatottan várják a rebootot, akadnak olyanok is, akik kifejezetten ellenzik, ilyen például az eredeti filmet jegyző Chris Columbus is, aki konkrétan értelmetlennek nevezte a készülő produkciót egy korábbi interjújában.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Youtube

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.