Londonban zárult a magyar felnövéstörténet forgatása

Egy londoni nappal nemrégiben fejeződött be a FOMO forgatókönyvírója, Kerékgyártó Yvonne második nagyjátékfilmje, az Együtt kezdtük forgatása – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 24. 14:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 35 napos időszakban a stáb dolgozott Budapesten, a Balatonnál és legutóbb a brit fővárosban. Az Együtt kezdtük – melyben kilenc fiatal találkozik újra, tíz évvel az érettségi után – egy generációs film, sok bulival, zenével, kérdéssel és érzéssel. Az alkotás kilenc főiskolás tehetségnek adja az első bemutatkozás lehetőségét, de olyan ismert színészeket is láthatunk majd a filmvásznon, mint Mucsi Zoltán, Pálmai Anna, Kerekes Éva, Jordán Tamás, Szabó Simon, Zsurzs Kati és Szacsvay László.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával készült film a tervek szerint 2022 nyarán kerül a magyar mozikba.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.