Ezek a sztárok mind hajléktalanként nyomorogtak

Sok hírességet tényleg a pénztelenség taszított fedél nélküli életmódba, de volt, aki csak egy szerep kedvéért vált hajléktalanná.

Forrás: Ripost.hu2022. 01. 27. 11:46
STALLONE, Sylvester
Los Angeles, 2019. augusztus 14. Sylvester Stallone olasz származású amerikai színész a 47 Meters Down: Uncaged címû film bemutatóján Los Angelesben 2019. augusztus 13-án. A filmben debütál Stallone egyik lánya, Sistine Rose Stallone amerikai manöken. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sátor, pad, buszmegálló, furgon, ez csak néhány hely, ahol sztároknak kellett aludniuk, mielőtt a saját villájukban hajthatták álomra a fejüket. A Metropol összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik egykor mostoha körülmények között éltek – olvasható a Ripost.hu cikkében.

Halle Berry

A színésznő 21 éves korában úgy döntött, hogy New Yorkban próbál szerencsét és színészi babérokra tör. Azonban Halle-nek három hónap után elfogyott az összes pénze. Az anyukájától kért pénzt, aki nem adott neki, ezért hajléktalanszállón kellett meghúznia magát. A színésznő mostani fejjel hálás az édesanyjának, hogy így döntött.

Halle Berry amerikai színésznő. Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer

Sylvester Stallone

A Golden Globe-díjas színész a 70-es évek elején annyira lecsúszott, hogy három héten keresztül egy buszpályaudvaron kényszerült aludni. Meg kellett válnia a kutyájától is, mert nem volt pénze az etetésére. Utolsó reménye egy hirdetés volt, amiben softcore szexfilmbe kerestek szereplőket. A Rambo sztárja kétszáz dollárt keresett a kétnapos forgatással. A pénznek köszönhetően végül elkezdett egyenesbe jönni a világsztár élete.

Jim Carrey

A világsztár tinédzser volt, amikor apukája elvesztette az állását. A színésznek is dolgoznia kellett, hogy segítse családja megélhetését. Volt, hogy hajléktalanszállón és furgonban kellett aludnia. Majd az akkor már házas nővére, Patricia Carrey kertjében húzta meg magát egy sátorban.

Jim Carrey kanadai színész. Fotó: MTI/EPA/Ettore Ferrari

Szalay Kriszta

Az 53 éves színésznő öt napot töltött az utcán, hogy egy szerep kedvéért saját bőrén tapasztalhassa meg, milyen a hajléktalanok élete.

– Az első két nap megdöbbentő volt. Este depressziósan feküdtem le, és nem értettem, hogy ezt miért találtam ki magamnak. Iszonyatosan egyedül éreztem magam

– mesélte a színésznő hajléktalanként szerzett tapasztalatát Joshi Bharatnak a FEM3 Café műsorában.

Jean-Claude Van Damme

A világsztár a 80-as években az összes megtakarított pénzével Amerikába utazott, hogy színész lehessen. Mindenféle munkát elvállalt, azonban így sem tudott boldogulni. Padokon kellett aludnia, miközben meghallgatásokra járt. Az akaratereje meghozta a gyümölcsét, elismert színész lett.

Jennifer Lopez

– Nem akartam főiskolára menni, táncos akartam lenni. Szóval elköltöztem otthonról és nem igazán beszéltem az édesanyámmal. Beiratkoztam egy táncstúdióba és a stúdió kanapéján aludtam. Hajléktalan voltam. Néhány hónappal később táncos állást kaptam Európában. Amikor visszaértem, szerződtetett az In Living Color. Fly Girl lettem, és Los Angelesbe költöztem. Mindez egy év alatt történt

– mesélte az énekesnő a W magazinnak.

Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő. Fotó: MTI/EPA/Christian Monterrosa

Borítókép: Sylvester Stallone olasz származású amerikai színész (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.