Keanu Reeves elképesztő ajándékkal lepte meg barátait

Azt akarta, hogy mindenki vele legyen új filmje premierjén, akik segítették és támogatták őt karrierje során – írja a Hiradó.hu.

Forrás: HIRADO.HU2022. 01. 12. 12:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keanu Reeves a legnagylelkűbb színész manapság, ez a jelző szinte már összeforrt a nevével, elég ha csak a múlt heti felajánlására gondolunk, amikor is a Mátrixból származó bevételének 70 százalékát eladományozta rákkutatásra.

Most a John Wick-filmek rendezője, Chad Stahelski árulta el, hogy Keanu a Mátrix: Feltámadások december 18-i premierjére magánrepülővel vitte el közeli barátait, családtagjait, sőt harcművésztanárát, dzsúdzsucuedzőjét, de sminkesének, fodrászának és dublőreinek is jutott hely a gépen, akik utána mind ott lehettek Keanuval a San Franciscó-i bemutatón.

A színész nemcsak az utazás költségeit állta, de a luxusszállodát is az ott-tartózkodás idejére, és még egy premier utáni ebédre is meghívott mindenkit.

 

Nem csoda tehát, hogy Keanut úgy tartják számon, mint Hollywood egyik leginkább két lábbal a földön járó sztárját. 

Egyszer egyik rajongója kapcsán került a címlapokra, amikor is csak azért vett magának egy gombóc fagyit, hogy a lánynak aláírhassa a blokkot, nemrég pedig a John Wick negyedik részének forgatása befejeztével hálája jeléül egy egyedi gravírozású Rolex Submariner karórát ajándékozott minden kaszkadőrjének.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Keanu Reeves (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.