Impozáns fotók készültek Katalin hercegnéről

A hercegnét 40 születésnapja alkalmából fotózták – olvasható a Hiradó.hu cikkében.

Forrás: HIRADO.HU2022. 01. 11. 11:29
ARK 10th Anniversary Gala Dinner
LONDON, ENGLAND - JUNE 09: Catherine, Duchess of Cambridge attends the ARK 10th Anniversary Gala Dinner at Perk's Field on June 9, 2011 in London, England. (Photo by Arthur Edwards - WPA/Getty Images) Fotó: WPA Pool
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Katalin hercegné vasárnap, január 9-én ünnepelte születésnapját. Lévén negyvenéves lett, a hercegnéről három új portré is készült, melyet a nagy napon a sussexi pár hivatalos közösségi oldalán osztott meg, megköszönve mindenkinek a születésnapi jókívánságokat.

A Paolo Roversi által készült portrék egyikén egy félvállas, vörös Alexander McQueen-ruhában látható, fülében egy káprázatos gyémánt fülbevalóval, amit a hercegné a 95 éves Erzsébet királynőtől kapott kölcsön – írja a Híradó.hu.

Az egyik fekete-fehér fotóval, melyen szintén félvállas, ámde fehér esélyiben mosolyog a hercegné a kamerába, már néhai anyósára, Diana hercegné előtt tiszteleg Katalin, akinek gyöngy fülbevalóját viselte kiegészítőként.

A vállán szalagos, szintén fehér estélyiben, már egy klasszikus, a királyi családtól megszokott pózban fotózták Katalint, mely szintén fekete-fehér képnek a középpontjában az a kék zafírgyűrű van, mely egykor Dianáé volt, és mellyel anno Vilmos herceg megkérte Katalin kezét.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Katalin hercegné (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.