Lehurrogták Matt Damon kriptoeszközreklámját + videó

A színész az űrutazáshoz hasonlította a kriptoeszközök vásárlását, ami nem vívta ki a nagyérdemű tetszését.

Forrás: VG.HU2022. 01. 04. 14:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Matt Damon vagyonát 170 millió dollárra becsülik, de úgy tűnik a színész szeretné ezt az összeget tovább növelni, ezért nem okozott neki gondot, hog szerepeljen a Crypto.com legújabb reklámjában. Az eredetileg 2021 októberében közzétett egyperces alkotás azonban mára érte el elég ember ingerküszöbét, hogy reakciót váltson ki és a legtöbb vélemény nem volt támogató – idézi a The Cut cikkét a Vg.hu.

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a reklámban a színész a repülőgép feltalálásához vagy épp az űrutazáshoz hasonlítja a kriptoeszközök vásárlóit, és a bátraké a szerencse üzenetével kívánja a nézőket rábeszélni, hogy vásároljanak ezen eszközökből.

A többek között a Los Angeles Lakers stadionjának névhasználati jogait is elnyerő szingapúri cég reklámkampánya nyilvánvalóan nem sajnálja a pénzt a felhasználók toborzására, de hát nincs is miért így tennie, miután a cég saját fizetőeszköze, a CRO piaci kapitalizációja már meghaladta a 14 milliárd dollárt.

Az is nyilvánvaló, hogy kriptoeszközök vásárlásához szükség van bátorságra, lévén ezen eszközök – szemben mondjuk a részvényekkel – mögött nincs semmi, értékük csak akkor nőhet, ha újabb befektetők találnak rájuk, hasonlóan a piramisjátékokhoz.

Ugyanakkor a befektetéshez szükséges bátorság talán némileg különbözik attól a hősiességtől, melyet Damon igyekszik sugallni – írja a portál.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Matt Damon a szóban forgó reklámban (Fotó: YouTube/CryptoCom)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.