időjárás 18°C Hella 2022. május 27.
logo

Nem tudja megtartani észak-amerikai koncertkörútját Celine Dion

Forrás: MTI
2022.01.17. 18:37
Nem tudja megtartani észak-amerikai koncertkörútját Celine Dion

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

A tavaszt a gyógyulással kell töltenem

– idézte szombati sorait a Variety.com.

Az énekesnő hozzátette: Azt reméltem, hogy mostanra már jól leszek, de azt hiszem, türelmesebbnek kell lennem, követnem kell az orvosaim által előírt életmódot. A turnéval járó szervezési és előkészületi munkák miatt most kellett döntenünk arról, hogy mi lesz két hónap múlva. 

Boldog leszek, ha majd egészségesen visszatérek, és mindannyian magunk mögött hagyjuk a világjárványt. Alig várom, hogy újra színpadon állhassak! –  írta közleményében.

Dion a pandémia kitörése előtt, 2020. márciusban már adott 52 koncertet a turné keretében Észak-Amerikában, a további előadások idén március 9. és április 22. között lettek volna.

Az európai koncertsorozatot, amelynek első állomása május 25-én lesz Birminghamben, egyelőre nem mondták le.Céline Dionnak korábban Las Vegas-i fellépéseit kellett törölnie, melyek novemberben kezdődtek volna, mivel az izomgörcsök akadályozták a színpadi munkát.

Borítókép: Celine Dion kanadai énekesnő Alexandre Vauthier francia tervező 2019-es tavaszi-nyári haute couture kollekciójának bemutatóján a párizsi divathéten 2019. január 22-én (Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent)