Megijednek a gorillák Shaquille O’Neal-től

A miami állatkert kommunikációs igazgatója szerint az állatok attól tartanak, hogy Shaq át akarja venni az alfahím szerepét.

Forrás: Vg.hu2022. 02. 08. 14:06
Fotó: Photographer: Jesse Grant
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Shaquille O’Neal az amerikai kosárlabdázás egyik legnagyobb alakja – és nem csak 216 centiméteres magassága és közel 150 kilogrammos súlya miatt. Gyakran hallatja hangját közéleti témákban, aktív a közösségi médiában éppúgy, mint az üzleti életben – írja a VG.

Gyakran oszt meg tartalmakat, mint például Shakirávál közös táncát, és ahogy a fentiek mutatják, gyakran hallatja a hangját közéleti témákban is.

Hétfőn arról értekezett saját podcastjében, hogy megrémülnek tőle a gorillák, fenyegetésnek érzik, és verekedni akarnak vele.

– A világ összes állatkertjében jártam már, és minden alkalommal, amikor a gorillákhoz érek, úgy néznek rám, hogy azt gondolják, hé, haver, neked hol van a bundád? Látom, hogy arra gondolnak, mit csinálok én itt bent, ha te kint vagy. Megőrülnek, amint meglátnak

– mondta.

Shaq szavait a miami állatkert kommunikációs igazgatója, Ron Magill is megerősítette, aki elmondta: a gorillák ilyenkor tényleg megrémülnek O’Neal látványától, mivel arra gondolnak, hogy át akarja venni az alfahím szerepét. Emiatt pedig két lábra állnak és megpróbálnak minél nagyobbnak és ijesztőbbnek tűnni.

A teljes cikkből kiderül, milyen új üzletbe fogott bele az óriás termetű sportlegenda.

Borítókép: Shaquille O’Neal (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.