időjárás 30°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Megijednek a gorillák Shaquille O’Neal-től

Forrás: Vg.hu
2022.02.08. 14:06 2022.02.08. 14:57
Megijednek a gorillák Shaquille O’Neal-től

Shaquille O’Neal az amerikai kosárlabdázás egyik legnagyobb alakja – és nem csak 216 centiméteres magassága és közel 150 kilogrammos súlya miatt. Gyakran hallatja hangját közéleti témákban, aktív a közösségi médiában éppúgy, mint az üzleti életben – írja a VG.

Gyakran oszt meg tartalmakat, mint például Shakirávál közös táncát, és ahogy a fentiek mutatják, gyakran hallatja a hangját közéleti témákban is.

Hétfőn arról értekezett saját podcastjében, hogy megrémülnek tőle a gorillák, fenyegetésnek érzik, és verekedni akarnak vele.

– A világ összes állatkertjében jártam már, és minden alkalommal, amikor a gorillákhoz érek, úgy néznek rám, hogy azt gondolják, hé, haver, neked hol van a bundád? Látom, hogy arra gondolnak, mit csinálok én itt bent, ha te kint vagy. Megőrülnek, amint meglátnak

– mondta.

Shaq szavait a miami állatkert kommunikációs igazgatója, Ron Magill is megerősítette, aki elmondta: a gorillák ilyenkor tényleg megrémülnek O’Neal látványától, mivel arra gondolnak, hogy át akarja venni az alfahím szerepét. Emiatt pedig két lábra állnak és megpróbálnak minél nagyobbnak és ijesztőbbnek tűnni.

A teljes cikkből kiderül, milyen új üzletbe fogott bele az óriás termetű sportlegenda.

Borítókép: Shaquille O’Neal (Fotó: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.