Aggasztó hírek érkeztek az Omega gitárosáról

Ismét aggasztó hírek érkeztek az Omega gitárosáról, Molnár Györgyről. Elefánt igazi harcosnak számít, akinek 2018-ban szívritmuszavarral és a rákkal is meg kellett küzdenie.

Forrás: Ripost.hu2022. 03. 24. 10:48
MOLNÁR György
Budapest, 2019. november 8. Molnár György gitáros az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Blikk úgy tudja, jövő héten egy újabb komoly műtét vár a közkedvelt zenészre. Erről az együttes menedzsere, Trunkos András számolt be a lapnak, és maga a zenész is megszólalt – írja a Ripost.hu cikke.

Nem vagyok jól, de nem szeretném, ha emiatt felhajtás lenne körülöttem. A jövő héten kedden műtenek, remélem, minden rendben lesz. Ha túl leszek az operáción és ezen az egészen, akkor beszélek majd arról, min mentem keresztül. Addig is köszönöm az aggódást

– üzente Molnár György.

Borítókép: Molnár György gitáros az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.