Különleges meglepetést kaptak a miniszterelnöktől Rúzsa Magdi és hármasikrei

Orbán Viktor hivatalos levélben is gratulált az újdonsült anyukának – írja a Híradó.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 03. 10. 11:08
RÚZSA Magdi
Budapest, 2021. január 23. Az MTVA Sajtóosztálya által közreadott képen az év nõi elõadója, Rúzsa Magdi a Petõfi Zenei Díjak átadása televíziós felvételén az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának stúdiójában 2021. január 21-én. A Petõfi Rádió és az M2 Petõfi TV névadóját, Petõfi Sándort formázó szobrokat tizenkét kategóriában kapják a hazai könnyûzene legjobbjai, immár ötödik alkalommal. MTI/MTVA/Kaszner Nikolett Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Boldogság van – írta Rúzsa Magdi a közösségi oldalára, miután bejelentette, hogy február 1-jén megszülettek hármasikrei. 

Az énekesnő két kisfiúnak és egy kislánynak adott életet. A babák a Lujza, Keve és Zalán nevet kapták, akiknek érkezéséhez korábban Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált az énekesnőnek.

Gratulálok Rúzsa Magdinak, Isten éltesse a családot!– tette hozzá Facebook-posztjában.

A kormányfő most egy hivatalos, bársonykötéses köszöntőlevélben is továbbította jókívánságait Magdinak, melynek szívből jövő sorairól Instagramon számolt be rajongóinak a háromgyermekes anyuka.

A háromszoros öröm természetesen ugyanannyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyok abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán születése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának. Tisztelettel, Orbán Viktor.

Az énekesnő korábban elmondta, mindig nagy családot szeretett volna, hisz neki is van egy bátyja és egy nővére. Úgy gondolja, hogy a család pont arról szól, hogy sosem vagy egyedül a világban, és ha leginkább érzed, hogy magányos vagy, akkor is mindig van ott valaki, akivel összeköt a szeretet. Most pedig teljesült a vágya.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Az MTVA Sajtóosztálya által közreadott képen az év női előadója, Rúzsa Magdi a Petőfi Zenei Díjak átadása televíziós felvételén az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának stúdiójában 2021. január 21-én (Fotó: MTI/MTVA/Kaszner Nikolett)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.