Hazaengedték a kórházból Bodrogi Gyulát, aki újabb problémával küzd

Már otthonában gyógyul Bodrogi Gyula, akit pár napja mentő vitt kórházba, mert bevizesedett a tüdeje – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Hot, Origo2022. 06. 08. 10:21
BODROGI Gyula
Budapest, 2021. október 9. Bodrogi Gyula, Kossuth-díjas színmûvész, a nemzet színésze, a világkiállítás nagykövete az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon rendezett kerekasztal-beszélgetésen a budapesti Hungexpón 2021. október 9-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Néhány napot voltam csak bent. Jöttem volna hamarabb is, mert teljesen jól érzem magam. (...) Egy kicsit fáradt vagyok, de a saját otthonában mindenki gyorsabban javul” – mondta a Hot magazinnak a színész, akinek most az időközben kiújult csípő- és derékfájdalmaknak kell utánajárnia.

Nem ízületi kopásról van szó, vagyis nem kap csípőprotézist. Egy gyulladás okozza a gondot, azt kell lokalizálni és végleg megszüntetni. „Ha a csípőmet rendbe teszik, akkor utána pihenek, majd végre irány újból a színpad! Nagyon hiányzik, hogy játszhassak, nem is beszélve a vadászatról, amit régebb óta nem gyakoroltam” – mondta Bodrogi a lapnak.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Bodrogi Gyula (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.