Keanu Reeves le sem tudta venni a szemét talpig vörösben hódító szerelméről

A színész és Alexandra Grant egy jótékonysági gálán jelent meg kéz a kézben – olvasható a Híadó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 06. 08. 9:45
REEVES, Keanu; Grant, Alexandra
Los Angeles, 2019. november 3. Keanu Reeves amerikai színész és partnere, Alexandra Grant a Los Angeles Megyei Mûvészeti Múzeumban (LACMA) évente rendezett mûvészeti és filmgálán Los Angelesben 2019. november 2-án. MTI/EPA/Christian Monterrosa Fotó: Christian Monterrosa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keanu Reeves és Alexandra Grant fülig szerelmesek, és ezt le sem tagadhatnák.

A páros a Los Angeles-i Kortárs Művészeti Múzeum adománygyűjtő gáláján vett részt a hétvégén, ahol a vörös szőnyegen néhány kép erejéig még a fotósoknak is pózoltak.

Randevújukhoz a Mátrix: Feltámadása sztárja egy tengerészkék öltönyben jelent meg, csíkos nyakkendővel, míg Alexandra egy feltűnő piros estélyit választott, amit csillámos cipővel és arany kézitáskával egészített ki. 

Miközben a fotósoknak pózoltak, az 57 éves Keanuról és a 49 éves Alexandráról sugárzott a boldogság, elég csak megnézi, ahogyan összenevettek és kedvesen mosolyogtak egymásra.

Óriási sajtót kapott a szerelmesek kapcsolata 2019 novemberben, amikor is a nyilvánosság előtt is kiderült, hogy az örök agglegénynek megbélyegzett Keanu, valójában nem is olyan magányos. Sőt, Keanu és Alexandra már évek óta együtt volt, mikor kéz a kézben először jelentek meg a vörös szőnyegen – írja a People magazin.

Alexandra Grant művészként tevékenykedik, több kiállítása volt már, melyek ötvözik a festészetet, a grafikát, a szobrászatot egyéb audiovizuális elemekkel.

A pár románcát többéves ismertség előzte meg, sőt együtt dolgoztak Keanu első könyvén, mely 2011-ben jelent meg Ode to Happiness címmel.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép:  Keanu Reeves amerikai színész és partnere, Alexandra Grant a Los Angeles Megyei Művészeti Múzeumban (LACMA) évente rendezett művészeti és filmgálán Los Angelesben 2019. november 2-án (Fotó: MTI/EPA/Christian Monterrosa)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.