Meghan Markle megsértődött II. Erzsébetre

A hercegné nem nézte jó szemmel, hogy miként bánt gyermekeivel a királyi család.

Forrás: Borsonline2022. 06. 19. 9:30
Prince Harry and Meghan Markle attend Invictus Games
epa09892947 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (C) and his wife, Meghan, Duchess of Sussex (C-L) during the Jaguar Land Rover Driving Challenge of the Invictus Games in The Hague, The Netherlands, 16 April 2022. The Invictus Games will take place from 16 to 22 April 2022 at the Zuiderpark and are intended for military personnel and veterans who have been psychologically or physically injured in service. EPA/REMKO DE WAAL Fotó: REMKO DE WAAL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A királynő ugyan meghívta Harry herceget és Meghant a 70. platinajubileumát ünneplő rendezvényre június elején, a korábbi sérelmek nem múltak el hercegnében – olvasható a Borsonline cikkében.A sussexi hercegi család gyermekeivel, a hároméves Archieval és az egyéves Lilibet Dianával érkezett a június 2-i rendezvénysorozatra, a Sun egyik forrása arról számolt be, hogy a találkozás gyorsan zajlott le, és kizárólag csak a formaságokra fektetett nagy hangsúlyt.

Sean Neil, a királyi család szakértője arról számolt be, hogy Markle rossz néven vette, amiért nem készült közös fotó a kislányával és a királynővel.

– Több bennfentes forrás szerint is Harry és Meghan úgy érzik, nem igazság, hogy a kislányukat a királynő nélkül kellett bemutatniuk a világnak, pedig a fiúk bemutatásakor II. Erzsébet is szerepelt a fotón – így a brit királyi család szakértője.

A köztük lévő probléma korábbról ered, és ahelyett, hogy rendeződni látszódna, egyre inkább mélyül a szakadék a pár és a család között. Meghan Markle azt sem nem nézte jó szemmel a legutolsó találkozás alkalmával, hogy miként bánt gyermekeivel a királyi família.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Meghan Markle (Fotó: EPA/Remko de Waal)


 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.