Mick Jagger elkapta a koronavírust

A Rolling Stones le is mondta hétfői amszterdami koncertjét.

Forrás: Vg.hu2022. 06. 14. 7:50
JAGGER, Mick
Velence, 2019. szeptember 7. Mick Jagger, a Rolling Stones angol rockzenekar énekese a The Burnt Orange Heresy címû filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sir Mick Jagger koronavírus-tesztje pozitív lett, ezért a Rolling Stones lemondta hétfői amszterdami koncertjét – írja a Sky News hírei alapján a VG.

A Rolling Stones a holland fővárosban tartózkodik és ott tartott volna koncertet, ám a helyszínre érkezés után a 78 éves énekesnél megjelentek a Covid tünetei.

A zenekar jelenleg Sixty nevű turnéján van, amely 14 fellépésből áll Európa 10 országában. A zenekar nevében kiadott hétfői közleményében azt írták: 

A Rolling Stones kénytelen volt lemondani a ma esti amszterdami koncertet a Johan Cruyff Arenában, miután Mick Jagger tesztje pozitív lett, azt követően, hogy a stadionba érkezéskor a Covid tüneteit tapasztalta.

A közlemény hozzáteszi, hogy a Rolling Stones nagyon sajnálja a esti koncert elhalasztását, de „a közönség, a zenésztársak és a turnézó stáb biztonsága elsőbbséget élvez”.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Mick Jagger, a Rolling Stones énekese a The Burnt Orange Heresy című filmjének bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 76. Velencei Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.