Armie Hammer portásként dolgozik – lőttek a hollywoodi karriernek?

A szexbotrányba keveredett 35 éves színész állítólag igyekszik meghúzni magát és, hogy legyen miből élnie, egy hotelben dolgozik portásként – írja a Híradó.hu

Forrás: Hirado.hu2022. 07. 15. 9:39
null
Fotó: Picasa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Varietynek egy forrás elárulta, hogy Armie Hammer valóban egy szállodában dolgozik a Kajmán-szigeteken.

A valóság az, hogy teljesen le van égve, és próbálja kitölteni a napokat, és pénzt keresni, hogy eltartsa a családját.

A tehetséges hollywoodi színész (Szólíts a neveden, Az U.N.C.L.E. embere, Halál a Níluson) az utóbbi egy évben nem remek alakításaival írta be magát a bulvár lapok hasábjai közé, sokkal inkább az egyre hajmeresztőbb szexuális visszaélésekkel, amikkel „támadni” kezdték őt korábbi partnerei.

A döbbenetes vádak között erőszak, kannibalizmus, megalázás és lelki terror is szerepelt.

Több hölgy is felszólalt a színész ellen, de a rágalmakat Armie mindvégig tagadta. A botrány kirobbanása után a 35 éves sztár a Kajmán-szigeteken húzta meg magát, azonban tavaly május végén elhatározta, hogy orvosi segítséget kér problémái miatt.

A színész 2021 nagy részét a rehabon töltötte, és utána elhatározta, hogy rendbe teszi az életét.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Armie Hammer (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.