Másodszorra is összeházasodik J.Lo és Ben Affleck – minden, amit tudni lehet a titkos lagziról

A sztárpár Las Vegasban már kimondta a boldogító igent, azonban szeretteiket sem akarják kihagyni életük fontos eseményéből, így egy háromnapos esküvőn ünnepeltetik magukat – írja a Hirado.hu

Forrás: Hirado.hu2022. 08. 17. 16:56
AFFLECK, Ben; LOPEZ, Jennifer
Los Angeles, 2022. július 18. 2022. február 8-án a Vegyél el (Marry Me) címû filmjének Los Angeles-i bemutatóján készített kép Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznõrõl és élettársáról, Ben Affleck amerikai színészrõl. A pár 2022. július 16-án Las Vegasban összeházasodott. MTI/AP/Invision/Jordan Strauss Fotó: Jordan Strauss
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck egy hónappal azután, hogy Las Vegasban összeházasodtak, a hétvégén a családnak és a barátoknak is tartanak egy ünnepséget, és ahogy a Page Six fogalmaz, ez lesz a pár álomesküvője, amire nem sajnálták a pénzt.

„Minden J.Lo körül fog forogni. Ben azt akarja, hogy minden figyelem rá irányuljon a nagy napon”

– mondta egy bennfentes a lapnak.

A háromnapos meghitt ünnepség a család és a barátok számára pénteken egy próbavacsorával kezdődik, majd a tényleges ceremóniára szombaton kerül sor, végül pedig vasárnap grillezéssel és piknikkel záródik az parti.

Az 53 éves Lopez várhatóan egy Olaszországban készült, egyedi couture Ralph Lauren ruhát visel majd, ami a pletykák szerint a Vogue magazin címlapján végzi.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: 2022. február 8-án a Vegyél el (Marry Me) című filmjének Los Angeles-i bemutatóján készített kép Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznőről és élettársáról, Ben Affleck amerikai színészről. A pár 2022. július 16-án Las Vegasban összeházasodott. (Fotó: MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.