Barbie baba készül Tina Turnerről

Tina Turnerről mintázott Barbie babával köszönti a Mattel játékgyártó cég az énekesnőt abból az alkalomból, hogy What’s Love Got To Do With It című száma éppen negyven éve hódította meg a slágerlistákat.

Forrás: MTI2022. 10. 14. 9:24
TURNER, Tina
Hamburg, 2019. március 4. Tina Turner amerikai énekesnõ a Tina címû musical hamburgi premierjén 2019. március 3-án. A zenés mûsor a 79 éves Turner életét mutatja be az északnémet nagyvárosban és késõbb a New York-i Broadwayn színpadra állítva. A tizenkétszeres Grammy-díjas könnyûzenei elõadó fél évszázadon átívelõ karrierje alatt több mint 200 millió albumot adott el világszerte. MTI/EPA/David Hecker Fotó: David Hecker
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tina Turner-baba a Mattel sztárokat bemutató Barbie-sorozatában született. A babát úgy öltöztették fel, ahogy Turner látható a számhoz készült zenés videóban: fekete miniruhát és dzsekit visel, és haja is olyan, mint a sztáré.

A 82 éves énekesnő közleményben mondott köszönetet a babáért, és hozzátette, hogy megtiszteltetés számára azoknak a meghatározó nőknek a táborához csatlakozni, akiket szintén megörökítettek a legfiatalabb generációknak szánt játékbabákkal.

A nyolcszoros Grammy-díjas Turner az 1960-as és 70-es években hatalmas sikert aratott férjével, Ike Turnerrel koncertezve. Viharos házasságuk 1978-ban ért véget.

A Broadwayn 2019-ben mutatták be az életéről és pályafutásáról készült musicalt. A 2009-ben visszavonult énekesnő is ott volt a darab premierjén.

A Tennessee-ben született Turner 1995-ben költözött Svájcba, ahol 2013-ban házasodott össze zenei producerével, Erwin Bachhal, és még abban az évben megkapta a svájci állampolgárságot is.

Borítókép: Tina Turner 2019-ben (Fotó: MTI/EPA/David Hecker)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.