Róma nagykövete lett Russell Crowe

Róma nagykövetévé nyilvánítja Russell Crowe ausztrál filmsztárt Roberto Gualtieri, az olasz főváros polgármestere. Az Oscar-díjas színésznek, aki a Római Filmfesztivál vendégeként érkezett a városba, pénteken a római városházán adták át az ezt igazoló ezüst emlékplakettet.

Forrás: MTI2022. 10. 16. 18:56
CROWE, Russell; GUALTIERI, Roberto
Róma, 2022. október 14. Roberto Gualtieri, Róma polgármestere (j) a Róma nagykövete címet igazoló ezüst emlékplakettet ajándékozza Russel Crowe ausztrál színésznek a római városházán 2022. október 14-én. Crowe a 17. Római Nemzetközi Filmfesztivál alkalmából tartózkodik az olasz fõvárosban. MTI/AP/Andrew Medichini Fotó: Andrew Medichini
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gladiátor sztárja szombaton a filmfesztiválon találkozott rajongóival. A színész mesterkurzust is tartott a mustrán, amelyen pályafutásáról mesélt.

A 2014 óta rendezőként is ismert Russell Crowe második, Poker Face című játékfilmjét is bemutatta Rómában, melyben nemcsak szerepel, de a forgatókönyvírója és rendezője is a produkciónak. A thriller főszereplője Liam Hemsworth.

Crowe a 2000-ben bemutatott Gladiátor főszerepéért kapta meg a legjobb színésznek járó Oscar-díjat. Idén nyáron családjával is ellátogatott Rómába.

A színész a közösségi médiában számolt be élményeiről. Crowe, akinek csaknem hárommillió követője van a Twitteren, számos képet posztolt a város látványosságairól. A Colosseum elől pedig egy olyan szelfit küldött magáról és a családjáról, amely alá azt írta: 

Elviszem a gyerekeket megnézni a régi irodámat.

A Római Filmfesztivál csütörtökön nyílt meg és október 23-án zárul.

Borítókép: Roberto Gualtieri, Róma polgármestere (j) a Róma nagykövete címet igazoló ezüst emlékplakettet ajándékozza Russel Crowe ausztrál színésznek a római városházán 2022. október 14-én (Fotó: MTI/AP/Andrew Medichini)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.