Szoboszlai-mezben bulizott 50 Cent rapper társa + videó

A világhírű rapper kedd este koncertezett a Papp László Budapest Sportarénában.

2022. 10. 27. 14:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedd este a Papp László Budapest Sportarénában 50 Cent adott koncertet. A világhírű rapper társa, Tony Yayo Szoboszlai feliratú magyar válogatott mezben tűnt fel – írja a Nemzeti Sport.

A magyar válogatott középpályása a koncerttel egy időben a Bajnokok Ligájában szerepelt, amelyben csapata az RB Leipzig 3–2-re legyőzte a Real Madridot – figyelt fel rá a Bors.

A lap megkereste a játékos édesapját is, aki fia mérkőzésén szurkolt.

 

Ha legközelebb találkozom a fiammal, lehet, megkérdezem tőle, mit szól, milyen népszerű még egy amerikai zenésznél is. Inkább a Real elleni mérkőzésről ejtettünk szót. Elmondtam Dominiknek, hogy szerintem jó meccsen győzték le a Madridot, ő pedig a mezőnyben nagy munkát végzett

 

– nyilatkozta Szoboszlai Zsolt.

(Fotó: MTI/AP/DPA/Jan Woitas)

Borítókép: 50 Cent (Curtis James Jackson) koncertezik a Papp László Budapest Sportarénában 2022. október 25-én. (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.