Budapesten lép fel a Backstreet Boys

Az orlandói bolhapiacról elnevezett csapat a Papp László Arénában ad koncertet.

Magyar Nemzet
2022. 10. 24. 20:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A huszonkilenc éve alakult Backstreet Boys november másodikán lép fel Budapesten a Papp László Arénában, amely a zenekar tizenegyedik világ körüli turnéjának egyik utolsó állomása lesz Európában.

A 2019-ben kezdődött DNA World Tour elnevezésű koncertsorozaton a zenekar látványos és különleges show formájában a fennállásuk alatt készült legismertebb slágereit adja elő.

A dance-pop stílusban készült táncolható számok mellett a legújabb lemezük realisztikus és érzelmesebb hangulatú szerzeményeit is hallhatja majd a közönség. Az estén a vizuális elemek és a különleges színpad mellett, a banda látványos show-elemekkel, energikus és humort sem nélkülöző igazi koncertélményt ad a közönségnek.

Az Everbody, a Get Down, a Quit Playing My Heart című slágereivel a zenészek megmutatják, hogy nem múlt el felettük az idő és közel harminc év után is képesek megújulni és fiatalok maradni.

A Backstreet Boys, ahogyan korábbi turnéin is tette, most is szolidáris a háború menekültjeivel. A 2022-es DNA-turné jegyeladásaiból származó bevétel egy részét az UNCHR, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala részére ajánlja fel, és ezzel a támogatással próbálják segíteni azokat a menekülteket, akik a lakóhelyüket elhagyták Ukrajnában és a szomszédos országokban.

Borítókép: Backstreet Boys (Fotó: DNA World Tour)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.