Visszatért Budapestre a Little Mix énekesnője

Jade Thirlwallt a jelek szerint lenyűgözte a magyar főváros. Az énekesnő májusban már járt hazánkban, most pedig visszatért.

Forrás: ripost.hu2022. 10. 25. 12:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén májusban már eltöltött egy kis időt hazánkban a Little Mix lánycsapat sztárja, Jade Thirlwall. A bő 16 milliós YouTube-követőtáborral rendelkező formáció az idei évtől szünetet tart, így a tagoknak jóval több a szabadidejük, mint korábban – írja a Ripost.

Az énekesnő tavasszal többek között ellátogatott a Szépművészeti Múzeumhoz, a Duna korzóhoz, ahol a Parlamentnél fotózkodott, és az Illúziók Múzeumába is járt. Úgy tűnik, hogy Budapest lenyűgözte az énekesnőt, ugyanis októberben ismét visszatért a magyar fővárosba.

 

Jade Thirlwall ezúttal a Halászbástyához látogatott, bulizott egyet a belvárosban és a Meme Múzeumba is elvitte a barátait.

 

Mindezekről pedig fotókat osztott meg a közösségi oldalán.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Jade Thirlwall (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.