Otthagyta együttesét, 1,3 milliárd forintot kapott a zenésztársaitól

Kilenc év után kilépett a Little Mix nevű lánybandából Jesy Nelson, a többiek pedig több mint hárommillió fontot voltak kénytelenek fizetni neki – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 11. 18. 9:29
Nelson, Jesy; Pinnock, Leigh-Anne; Edwards, Perrie; Thirlwall, Jade
London, 2011. november 29. A Little Mix brit együttes tagjai, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards és Jade Thirlwall (b-j) megérkeznek A leleményes Hugo címû film bemutatójára a londoni Odeon Leicester Square moziba 2011. november 28-án. A filmet az amerikai Martin Scorsese rendezte. (MTI/EPA/Kerim Okten) Fotó: KERIM OKTEN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jesy Nelson tavaly decemberben jelentette be, hogy otthagyja zenekarát, a Little Mixet, miután az abban való szereplés túl nagy nyomást helyezett rá, saját elmondása szerint a mentális egészségének sem tett jót.

A lánybanda másik három tagja, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall már júliusban kifizették zenésztársukat, de csak most vált nyilvánossá az összeg: Nelson több mint hárommillió fontot, nagyjából 1,3 milliárd forintot kapott, ennyit ért a részesedése a zenekar mögött álló cégekben.

A The Sun szerint Nelson a Little Mix turnéit szervező Eternal Magic Touringból 1,9 millió fonttal lett gazdagabb, de még 1,2 millió fontot kapott a zenei és reklámszerződéseket kezelő Eternal Dance Mediából is.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Little Mix (Fotó: MTI/EPA/Kerim Okten)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.