időjárás 1°C Miklós 2021. December 6.
logo

Otthagyta együttesét, 1,3 milliárd forintot kapott a zenésztársaitól

Forrás: origo.hu
2021.11.18. 09:29
Otthagyta együttesét, 1,3 milliárd forintot kapott a zenésztársaitól

Kilenc év után kilépett a Little Mix nevű lánybandából Jesy Nelson, a többiek pedig több mint hárommillió fontot voltak kénytelenek fizetni neki – írja az Origo.

Jesy Nelson tavaly decemberben jelentette be, hogy otthagyja zenekarát, a Little Mixet, miután az abban való szereplés túl nagy nyomást helyezett rá, saját elmondása szerint a mentális egészségének sem tett jót.

Elképzelni a zenét

Hámori Máté, az Óbudai Danubia Zenekar vezetőjeként felelősséget érez mindazokért, akiknek a muzsikával jót tehet, segíthet.­

A lánybanda másik három tagja, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock és Jade Thirlwall már júliusban kifizették zenésztársukat, de csak most vált nyilvánossá az összeg: Nelson több mint hárommillió fontot, nagyjából 1,3 milliárd forintot kapott, ennyit ért a részesedése a zenekar mögött álló cégekben.

A The Sun szerint Nelson a Little Mix turnéit szervező Eternal Magic Touringból 1,9 millió fonttal lett gazdagabb, de még 1,2 millió fontot kapott a zenei és reklámszerződéseket kezelő Eternal Dance Mediából is.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Little Mix (Fotó: MTI/EPA/Kerim Okten)