Az Unique énekesnője elárulta, mi a hosszú házasság titka

25 éve tart ki egymás mellett Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám, mind az életben, mind a munkában. Hogy ez hogy működik, arról Gabi árult el titkokat.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 11. 07. 18:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Völgyesi Gabi a Ripostnak elmondta, férjével, Kovacsics Ádámmal a zenekar mellett új projektbe kezdtek. Zenei workshopokat tartanak szerte az országban, gyerekeknek és felnőtteknek. Ádám, az együttes zeneszerzője a produceri és a zenekészítői feladatokat mutatja be az érdeklődőknek, Gabi a színpadi kihívások rejtelmeibe avatja be őket, és ügyvédként a szerzői jogokról, jogdíjakról is beszél. Énekelnek, közösen dalt írnak - olvasható a Borsonline cikkében.

Adódik a kérdés, mi Gabi és Ádám hosszú házasságának titka, ugyanis ők ketten az életben és a munkában is egy párt alkotnak. Az énekesnő azt mondja, 25 év hosszú idő, de mindenekelőtt ott van előttük a családjaik példája.

Mint mindig az életünkben, most is meg kell oldani, hogy időt szakítsunk kettőnkre. Fontos az empátia, az, hogy megpróbáljam a másik helyébe képzelni magam és természetesen a megértés. Még ha esetenként egyáltalán nem is értek egyet azzal, amit Ádám mond, elfogadom. Na meg persze a humor. A férjem rendkívül szórakoztató, mond valami őrültséget, aztán csak nevetünk mindketten

– mondja Gabi és kiemelte azt is, hogy nagyon fontos a bizalom, erre lehet tovább építkezni. Nemcsak egymással, a gyerekeikkel is sokat foglalkoznak: Martin 10, Eliot 8 éves. Az énekesnő a rengeteg feladat ellenére elengedhetetlennek tartja, hogy maga is kikapcsolódjon, az olvasásra minden este szakít időt. Úgy gondolja, a jelenre kell koncentrálni, és azon belül is a jó dolgokra.

Az együttes egyébként mindig próbál megújulni, amit legújabb daluk is bizonyít:

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép forrása: Facebook

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.