Hatalmas sikert aratott Mága Zoltán Torontóban

A Magyar Örökség Gáláján nagy sikert aratott Mága Zoltán.

Forrás: Ripost.hu2022. 11. 01. 19:41
MÁGA ZOLTÁN (Fotó: Facebook)
MÁGA ZOLTÁN (Fotó: Facebook) Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mága Zoltán a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy mekkora megtiszteltetésben és sikerben volt része a minap Torontóban – olvasható a Ripost cikkében.

A Magyar Örökség Gálájáról fotókat is közzétett a közösségi oldalán.

Köszönjük Torontó! Hatalmas siker a Magyar Örökség Gáláján!

 

Már számos alkalommal léptem fel az Egyesült Államokban és Kanadában is. Torontóban legutóbb 2019-ben a Roy Thomson Hallban adtunk telt házas koncertet. Mindig felemelő érzés Kanadában játszani, mert ezáltal személyesen tapasztalhatom meg, hogy mennyire fontos a tengerentúli magyar közösségeknek is a hazaszeretet. Most sem volt ez másképp. A közönségből többen magyar, székely népviseletben érkeztek és meghatódva énekelték el közösen a Kossuth nótát. A magyar emberek számtalanszor bizonyították már, hogy éljenek bárhol is a világban egyetlen határ sem választhatja el őket egymástól, és példamutató összefogással, ha kell, hegyeket tudnak megmozgatni. A koncert után, melynek díszvendége Novák Katalin köztársasági elnök volt, számtalan felkérést kaptam, hogy adjak koncertet Kanada különböző településein. Megígértem, hogy jövőre vissza fogok menni és a turné bevételéből a rászoruló magyar gyermekeket fogom támogatni. Megtiszteltetés volt számomra, hogy a gálavacsorán két világhírű hegedűművész barátom, Kelemen Barnabás és felesége, Kokas Katalin is részt vett.

írta Mága Zoltán.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép forrása: Facebook

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.