Shakira az utolsó pillanatban lemondta részvételét a foci-vb megnyitóján

Magánéleti problémái miatt mondta le a fellépést.

Forrás: Origo2022. 11. 17. 18:28
Shakira
Lisszabon, 2018. június 29. Shakira kolumbiai popénekesnõ elõadása Lisszabonban 2018. június 28-án. (MTI/EPA/Miguel A. Lopes) Fotó: Miguel A. Lopes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az énekesnő közvetlen környezetéből származó hírek szerint friss 

válása a volt spanyol válogatott labdarúgótól, Gerard Piquétől annyira megviselte, hogy lelkileg nem áll készen a szereplésre

a világbajnokságon – olvasható az Origó cikkében.

Hozzá hasonlóan korábban Rod Stewart és Dua Lipa sem lesz ott a show-n. Az énekesnő a közösségi médiában cáfolta a fellépéséről szóló híreket, de kijelentette: szurkolni fog Angliának. 

A FIFA még nem erősítette meg, kiket láthatunk a vasárnapi megnyitón, sajtóhírek szerint viszont biztosan ott lesz a Jung Kook nevű együttes, valamint Robbie Williams felbukkanására is lehet számítani. 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Shakira kolumbiai popénekesnő előadása Lisszabonban 2018. június 28-án (Fotó: MTI/EPA/Miguel A. Lopes)

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.