Újabb taggal bővül a királyi család

A monacói hercegnő fia, Louis Ducruet apa lesz.

Magyar Nemzet
Forrás: Híradó.hu2022. 11. 24. 20:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Louis Ducruet – a monacói Stefánia hercegnő fia és Grace Kelly unokája – és felesége, Marie Chevallier első gyermeküket várják. A gólyahírt egy kedves Instagram-posztban osztották meg kutyájuk segítségével, akinek kendőjén ez állt: „hamarosan nagy testvér leszek.”

Louis és Marie szerelme egészen az egyetemig nyúlik vissza, 2011-ben találkoztak egy szórakozóhelyen Cannesban, és kiderült, hogy évfolyamtársak az üzleti főiskolán. Mindketten úgy jellemezték a kapcsolatukat, hogy „szerelem első látásra”.

A pár 2019-ben házasodott össze, a polgári szertartást másnap az egyházi követte a Szeplőtelen Szűzanya-székesegyházban, ahol Grace Kelly és II. Rainier herceg esküvője volt.

„Nagyon kötődtem a nagyapámhoz és azt akartam, hogy velem legyen a nagy napon. Ezért választottuk ezt, és Marie támogatott ebben a döntésemben, annak ellenére, hogy a hely nagy és protokolláris volt, de ez volt az egyetlen módja annak, hogy a nagyapám velünk lehessen”

– magyarázta Louis az esküvői helyszínválasztását.

Borítókép: A bejelentés (Fotó: Instagram)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.