időjárás 6°C Ambrus 2022. december 7.
logo

Újabb taggal bővül a királyi család

Magyar Nemzet
Forrás: Híradó.hu
2022.11.24. 20:21
Újabb taggal bővül a királyi család

Louis Ducruet – a monacói Stefánia hercegnő fia és Grace Kelly unokája – és felesége, Marie Chevallier első gyermeküket várják. A gólyahírt egy kedves Instagram-posztban osztották meg kutyájuk segítségével, akinek kendőjén ez állt: „hamarosan nagy testvér leszek.”

Louis és Marie szerelme egészen az egyetemig nyúlik vissza, 2011-ben találkoztak egy szórakozóhelyen Cannesban, és kiderült, hogy évfolyamtársak az üzleti főiskolán. Mindketten úgy jellemezték a kapcsolatukat, hogy „szerelem első látásra”.

A pár 2019-ben házasodott össze, a polgári szertartást másnap az egyházi követte a Szeplőtelen Szűzanya-székesegyházban, ahol Grace Kelly és II. Rainier herceg esküvője volt.

„Nagyon kötődtem a nagyapámhoz és azt akartam, hogy velem legyen a nagy napon. Ezért választottuk ezt, és Marie támogatott ebben a döntésemben, annak ellenére, hogy a hely nagy és protokolláris volt, de ez volt az egyetlen módja annak, hogy a nagyapám velünk lehessen”

– magyarázta Louis az esküvői helyszínválasztását.

Borítókép: A bejelentés (Fotó: Instagram)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.