A Trónok Harca sztárja karrierje legszörnyűbb napjáról mesélt

A nemi erőszakot színészként is nehéz elfogadnia, még akkor is, ha csak imitálják és sorozatról van szó – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2020. 11. 04. 19:29
McCann, Rory; Hill, Conleth; Rheon, Iwan; Murray, Hannah; Christie, Gwendoline; Dinklage, Peter; Coster-Waldau, Nikolaj; William, Maisie; Clarke, Emilia; Turner, Sophie; Harington, Kit
Los Angeles, 2016. szeptember 19. A Trónok harca címû sorozat szereplõi az amerikai televíziós Emmy-díjak 68. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2016. szeptember 18-án. A Trónok harca kapta a legjobb drámasorozatnak járó elismerést. Balról jobbra: Rory McCann skót, Conleth Hill ír, Iwan Rheon walesi, Hannah Murray angol, Gwendoline Christie angol, Peter Dinklage amerikai, Nikolaj Coster-Waldau dán, Maisie Williams angol, Emilia Clarke angol, Sophie Turner angol és Kit Harington angol színészek. (MTI/EPA/Mike Nelson) Fotó: MIKE NELSON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Iwan Rheon volt a Trónok Harca című HBO-sorozatban a cinikus, kegyetlen, szadista Ramsey Bolton 2013 és 2016 között, húsz részben bukkant fel, szinte minden jóérzésű néző utálta, talán őt még jobban, mint a kamaszkorú – szintén nem egy jellembajnok – Joffrey Bartheont.

A színész elárulta, hogy az ötödik évadnak az a része, amelyben megerőszakolja Sansát, emlékeibe vésődött, de cseppet sem kellemes emlék.

A Trónok harca címû sorozat szereplõi az amerikai televíziós Emmy-díjak 68. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban (MTI/EPA/Mike Nelson)

„Szörnyű volt. Senki nem akart ott lenni. Senki nem akarta azt megtenni, de ha elmesélsz egy sztorit, akkor őszintén kell elmondani. Nagyon nehéz volt végignézni. Ez a szörnyűség sajnos megtörténik… ez volt a karrierem legrosszabb napja” – emlékezett.

Mint mondta, az egész nemi erőszakolós helyzet rettentő kényelmetlen és kellemetlen volt, de színészek, meg kellett tenni.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA érheti el.

Látványos előzetes érkezett Ridley Scott sorozatához + videó

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi-sorozat a jövőben játszódik. „Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat” – áll a leírásban.

A szereplőgárdában megtalálható Amanda Collin (Palackposta, A Horrible Woman), Abubakar Salim (Fortitude, Jamestown), Winta McGrath (Aloft, Vörös kutya: A kezdetek), Niamh Algar (The Virtues, Calm With Horses), Jordan Loughran (Beépülve: Az Escobar ügy, Emerald City), Matias Varela (Narcos, Holtpont), Felix Jamieson (Trónok harca, The Ghost), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Aasiya Shah (Hívják a bábát, Kihantolt bűnök), Ivy Wong (Zsivány egyes: Egy Star Wars-történet, Demóna: A sötétség úrnője) és Travis Fimmel (Vikingek). A sorozat a Scott Free Production gyártásában készült, executive producerei: Ridley Scott, az író és alkotó Aaron Guzikowski, David W. Zucker (Az ember a fellegvárban), Jordan Sheehan (Terror), Adam Kolbrenner (Fogságban) és Mark Huffam (Mentőexpedíció).

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.