Ábel Anita betegségét a cicája is megérezte

Cicája gyógyítja a koronavírusos színésznőt, akinek szerencsére csak enyhe tünetei vannak.

Forrás: MW2021. 03. 31. 9:16
Kerekes Jzsef; bel Anita; Grisnik Petra; Baronits Gbor
Budapest, 2017. április 28. Kerekes József (b) Walter, Ábel Anita (b2) Marlene, Grisnik Petra (b3) Julie és Baronits Gábor (j) Frederic szerepében Jean Poiret Kellemes húsvéti ünnepeket! címû színdarabjának fotóspróbáján az Erzsébetligeti Színházban 2017. április 28-án. A darabot május 3-án mutatják be a MomKult színpadán Kapitány Iván rendezésében. MTI Fotó: Marjai János Fotó: Marjai János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírusos színésznőnek szerencsére enyhe tünetei vannak, a szaglását azonban hétfő reggelre elvesztette. Ábel Anita betegségét a cicája is megérezte – olvasható a beol.hu cikkében.

Ábel Anita Marlene szerepében Jean Poiret Kellemes húsvéti ünnepeket! című színdarabjának fotóspróbáján. Fotó: MTI/Marjai János

Ábel Anitánál a múlt hét közepén diagnosztizálták a koronavírust, munkakezdés előtt, a Life Tv-ben tesztelték, ahol pozitív mintát produkált. Anita azonnal karanténba vo­nult, és azóta is otthon várja, hogy a szervezete legyőzze a betegséget. A színésznő szerencséjére enyhe tüneteket produkál, a szaglása azonban hétfő reggelre elment.

Viszonylag jól bírom a ka­rantént, a szaglásom reggelre el­ment. Van ennek egyébként előnye is, éppen a macskaalmot takarítom, és nem érzek semmit…

– mondta nevetve a telefonba a színésznő, akit a Life Tv stúdiójában ülő kollégái, Holdampf Linda és Csonka András faggattak.

Korábbi cikkünkben az egykori szépségkirálynőről írtunk, akit az édesanyja szavai döbbentették rá, hogy tényleg ideje változtatni. Ma már két gyönyörű kisgyermek boldog anyukája, de nem tagadja, hogy őt sem kímélték a pluszkilók a várandósság és a szoptatás ideje alatt. Ám most eldöntötte, hogy változtatni fog. Kulcsár Edinát sem kímélték a terhességi pluszkilók.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.