Ali Daei büszke, hogy Ronaldo dönti meg a rekordját

Az irániak legendás labdarúgója, Ali Daei büszke rá, hogy minden bizonnyal a portugál Cristiano Ronaldo dönti majd meg a gólcsúcsát.

Forrás: MTI2020. 11. 17. 10:10
null
Ali Daei büszke, hogy Ronaldo dönti meg a rekordját Forrás: Instagram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 51 éves Ali Daei 1993 és 2006 között 149 válogatott mérkőzésen 109 gólt szerzett, Ronaldo 2003 óra 168 meccsen 102 találatnál jár.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Ali Daei (@alidaei) által megosztott bejegyzés

„Biztos vagyok benne, hogy megdönti a rekordomat, hiszen már csak hét gólra van tőle”

– nyilatkozta Daei, aki pályafutása csúcsán öt évig szerepelt a Bundesligában.

Ali Daei büszke, hogy Ronaldo dönti meg a rekordját
Fotó: Instagram

Hozzátette, szívesen gratulálna személyesen a portugálok Európa-bajnokának, mert igazi megtiszteltetés lenne számára, ha egy kaliberű játékos javítaná meg a csúcsát.

„Ronaldo nemcsak a mostani korszak legjobbja, hanem az egyik legkiválóbb játékos, aki valaha létezett. Abszolút fenomén”

– hangsúlyozta Daei.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy betörtek villájába, a család is otthon volt. A rendőrség már tudja, ki volt az elkövető.

Később a sztárfocista párjáról is írtunk. Óriási meglepetésnek lehettek tanúi a Nicsak, ki vagyok? show-műsor spanyol változatának nézői: Élő adásban okozott meglepetést Ronaldo párja.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.