Gönczi Gábor és felesége felkészülten várják kislányukat

A híradós már alig várja, hogy karjai között tarthassa első kislányát. Sőt jövőbeli terveikről is beszámoltak.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 07. 04. 14:44
null
Gönczi Gábor és felesége fontos és felelősségteljes döntést hoztak Fotó: Laszlo Sulyok [www.sulaci. Forrás: RIPOST
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkezdődött a visszaszámlálás, bő egy hónap múlva a karjaiban tarthatja születendő kislányát Gönczi Gábor. A híradós és felesége már nagyon várják, hogy bővüljön a család. Ildikó pedig lázas fészeképítésbe kezdett – olvasható a Ripost cikkében.

A Hot! Magazinnak számoltak be arról, hogyan várják második gyermeküket, akinek az érkezésére majdhogynem az egész házukat átalakították.

Gönczi Gábor és felesége fontos és felelősségteljes döntést hoztak
Fotó: Ripost

„Azt hittem, csak lehozzuk a padlásról a babaágyat, de mire kettőt néztem, már egy teljes focicsapatnyi szakember vonult fel hirtelen nálunk a kőművestől a gipszkartonozóig. (...) Végül kiderült, hogy az egész felső szintet átépítjük. Mindig belátom, hogy igaza van, mert sokszor bizonyította, hogy két lépéssel előttem jár a tervezésben” – árulta el a boldog édesapa.

A koronavírus miatt mindannyian a szokásosnál is óvatosabbak voltak a várandósság ideje alatt. A kismamát különösen védték az esetleges fertőzéstől. A komoly védekezésnek köszönhetően pedig egyikük sem fertőződött meg.

„A természetes szülés híve vagyok. Nem félek, mert tudom, mire számíthatok. Jobban aggódnék, ha kiderülne, hogy császározni kell. A szívemben azt érzem, hogy sokkal jobb a babának és a mamának is, ha együtt mennek át ezen az első közös úton. Alternatív vajúdási elemek nem lesznek, talán labda lesz bent, ami a legextrémebb, de ahhoz ragaszkodom, hogy Gábor most is fogja vajúdáskor a kezem, és biztasson. Ő egy valóságos dicsérőgép!” – árulta el Ildikó a lapnak.

A házaspár egyébként nem zárkózik el attól, hogy egy harmadik babát is vállaljanak, de a hamarosan bekövetkező szülés előtt még bőven akad teendőjük.

„Bennünk van az, hogy három gyerekünk legyen. Ha harmadikat szeretnénk, legközelebb nem hagyhatunk ekkora korkülönbséget!” – tette hozzá Gönczi Gábor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.