Hoppá, Szabó Ádám máris gyereket szeretne?

Szabó Ádám arról mesélt a Life Tv Bréking című műsorában, hogy véget ért nála az a korszak, amikor csak kalandozik. Feleséget és gyereket szeretne.

Forrás: MW2021. 03. 31. 13:45
null
A kép illusztráció. Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Ádám elmondása szerint most már szeretne megállapodni, megtalálni a nagy őt. A 28 éves énekes arról beszélt, hogy úgy érzi, elérkezett abba a korba, amikor már családot szeretne. Az igazi megtalálására van egy saját módszere, amivel kiszűri azokat, akik nem gondolják ko­molyan vele – derül ki a beol.hu cikkéből.

A kép illusztráció. Fotó: Pexels

Mindig az volt a komoly kapcsolat, ha az első randin nem volt szex. Ha a második, harmadik randi után történt meg, az végül mindig komoly lett

– mondta Ádám.

Én olyannal tudnék most tervezni, aki nem adja be a derekát rögtön – tette hozzá az énekes, aki azt is ki­emelte, hogy nincs azzal semmi gond, hogy ha valaki könnyen odaadja magát, de ő most nem ilyen lányt keres.

„Nem fogok erőszakosan keresgélni. Jól érzem magam így, ha pedig jön a nagy ô, akkor én már gyereket szeretnék tőle. Már 29 leszek, szeretnék lassan családot” – jelentette ki Szabó Ádám, aki arról végül nem beszélt, hogy az igazi keresése hogyan halad, de a jelek szerint még van esély, hogy meghódítsák a szívét – írta meg a Bors.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés

Korábbi cikkünkben egy koronavírusos sztárról adtunk hírt. Cicája gyógyítja a koronavírusos színésznőt, akinek szerencsére csak enyhe tünetei vannak. Ábel Anita betegségét a cicája is megérezte.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.