John Travolta eladja 20 hálószobás óceánparti otthonát

A színész nemrég hirdette meg a Maine állambeli Islesboro szigetén álló óceánparti házát.

Forrás: MTI2021. 02. 22. 8:45
TRAVOLTA, John
John Travolta eladja 5 millió dolláros (1,5 milliárd forint), 20 hálószobás óceánparti otthonát Fotó: Ettore Ferrari Forrás: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

John Travolta amerikai filmcsillag eladja 5 millió dolláros (1,5 milliárd forint), 20 hálószobás óceánparti otthonát, ahol tavaly nyáron elhunyt feleségével, Kelly Prestonnal élt.

A Szombat esti láz és a Pomádé sztárja nemrég hirdette meg a Maine állambeli Islesboro szigetén álló óceánparti házát – írta a Portland Press Herald helyi lap.

A pár 1991-ben, friss házasként vásárolta az ingatlant, amit „nagyon sötét és komor” helyből ragyogó családi otthonná alakított – derült ki az Architectural Digest egy 1999-es cikkéből. Az 1903-ban épült, 1006 négyzetméteres ház az óceán partján, egy több mint 19 hektáros birtokon áll.

John Travolta eladja 5 millió dolláros (1,5 milliárd forint), 20 hálószobás óceánparti otthonát
Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

A filmszínész az Architectural Digestnek elmondta, azután vásárolták meg az épületet, hogy meglátogatták Kirstie Alley kollégájukat a szigeten álló otthonában. Azt mondták, mindig akkora házat szerettek volna, ahol nagy családjuk minden tagja helyet kaphat.

Preston, aki többek között a Jerry Maguire című filmben, valamint Arnold Schwarzenegger oldalán, a Twinsben játszott, tavaly halt meg a mellrákkal vívott kétéves küzdelme után. 57 éves volt.

Első gyerekük, Jett 2009-ben hunyt el egy rohamot követően, ami a család nyaralójában, a Bahamákon érte.

Travolta az 1970-es években lett világhírű, kétszer jelölték Oscarra, először 1977-ben a Szombat esti láz, majd 1994-ben, a Ponyvaregény főszerepéért.

Joaquin Phoenix alakítja a Disappointment Blvd. főszerepét

Joaquin Phoenix alakítja Ari Aster filmje, a Disappointment Blvd. főszerepét – értesült a deadline.com.

Az Oscar-díjas színész Aster harmadik filmjében szerepel, ami a New York-i székhelyű A24 produkciós vállalat finanszírozásával készül.

A Disappointment Blvd. forgatókönyvének részleteit nem osztották meg, de a közlemény szerint „bensőséges, évtizedeket átfogó portréval mutatja be minden idők egyik legsikeresebb vállalkozóját”.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.