Kate Winslet piacra dobta New York szívében található hatalmas lakását

A lakáshoz négy hálószoba és három és fél fürdőszoba tartozik, valamint egy 1700 négyzetméteres tetőterasz.

Forrás: borsonline.hu2021. 05. 09. 9:24
Winslet, Kate
Kate Winslet Oscar-díjas brit színésznő érkezik a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztójára a londoni Királyi Operaházba 2016. február 14-én Fotó: FACUNDO ARRIZABALAGA Forrás: MTI/EPA/ Facundo Arrizabalaga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oscar-díjas színésznő eladja a West Chelsea-ben található penthouse lakását – írja online felületén a Bors.

A hatalmas, 3018 négyzetméteres, majdnem négyméteres belmagasságú duplex mindössze 5,69 millió dollárt, azaz valamivel több mint másfél milliárd forintot ér.

A lakáshoz négy hálószoba és három és fél fürdőszoba tartozik, valamint egy 1700 négyzetméteres tetőterasz.

Kate Winslet Oscar-díjas brit színésznő érkezik a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztójára a londoni Királyi Operaházba 2016. február 14-én
Fotó: MTI/EPA/ Facundo Arrizabalaga

A lakást egyébként még az exférjével, a szintén Oscar-díjas rendezővel, Sam Mendes-zel vásárolták 2004-ben 4,99 millió dollárért. Miután a kapcsolat tönkrement, Winslet kivásárolta a rendezőt a lakásból, 2012 egyedüli tulajdonosa volt.

A gyönyörű ingatlanról készült képek ITT tekinthetők meg.

Az eredeti cikk pedig IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.