Kiderült, így ünnepelte a születésnapját Erdei Zsolt

Erdei Zsolt a születésnapján nem kívánt túl sokat, mégis ez volt a legtöbb, amit kaphatott.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 06. 02. 22:24
null
Madár a családdal ünnepelt Forrás: Szabolcs László/Ripost
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erdei Zsolt a születésnapját családja körében ünnepelte a hétvégén. Bár a nagy nap hétfőre esett, Erdei már vasárnap bulizott kicsit. Ahogy ő fogalmazott, nem volt nagy felhajtás, mégis nagyon élvezte – olvasható a Ripost cikkében.

Erdei Zsolt a születésnapját családja körében ünnepelte a hétvégén. Bár a nagy nap hétfőre esett, Erdei már vasárnap bulizott kicsit.
Fotó: Szabolcs László/Ripost

A koronavírus-járvány utáni bezártság miatt azt hihetnénk, hogy Madár alig várta, hogy kicsit kirúgjon a hámból, de épp az ellenkezője történt.

„Vasárnap, a 47. születésnapom előtt egy nappal ünnepeltünk a családdal. Sütögettünk, főztünk, persze iszogattunk is, de a legjobban a nagy beszélgetéseket élveztem, így a Covid után. Nagyon boldog volt a születésnapom és rengetegen felhívtak az ismerősök közül is. Nem kell már a nagy felhajtás, de jó érzés, hogy sokan gondoltak rám” – mondta Erdei Zsolt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.