Óriási öröm: ötszörös apuka lett Besenczi Árpád

A népszerű magyar színész és Nagy Kornélia büszkén mutatták be a legkisebb családtagot, Bulcsút.

Forrás: RIPOST.HU2020. 11. 10. 17:54
Nagy Andrs; Besenczi rpd
Eger, 2013. december 11. Besenczi Árpád (j) Victor Rosetti és Nagy András (b) Edward Lawrence szerepében Paul Portner Hajmeresztõ címû színdarabjának próbáján a Gárdonyi Géza Színházban Egerben 2013. december 11-én. A darabot Besenczi Árpád rendezésében december 13-án mutatják be. MTI Fotó: Komka Péter Fotó: MTI/Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Besenczi Árpád és Nagy Kornélia büszkén mutatták be a legkisebb családtagot, Bulcsút a Mokka adásában.

Besenczi Árpád
Fotó: MTI/Komka Péter

Ötszörös édesapa lett Besenczi Árpád! A színész és felesége, Nagy Kornélia a Mokka péntek reggeli adásában mutatták be családjuk legújabb tagját, Bulcsút, aki október 30-án jött világra – írja a Ripost.hu.

„Ilyen gyors regenerálódásom még sosem volt, pedig ez a negyedik szülésem. Az első sürgősségi császár volt, ezért a többi gyermeknél is javasolták a császármetszést. Nem bántam meg, bár a felépülés talán nehezebb. Ez a legutóbbi szülésem viszont a legmeghittebb és legcsodálatosabb élmény volt”– mondta el Kornélia.

A szülésnél a színész is bent volt a feleségével, le is videózta a felemelő pillanatokat.

„A szülés utáni első fél órában, míg Nelli a műtőben volt, én voltam Bulcsúval kettesben, csodálatos volt.”

A Mokka teljes videóját IDE kattintva tekintheti meg.

„A szakmát a színházban lehet megtanulni”

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban hamarosan indul az új évad, de a társulat a karantén idején sem tétlenkedett: a műszak és a varroda arc- és szájmaszkokat készített, a színészek verseket szavaltak online, valamint a Zala Megyei Szent Rafael Kórház udvarán a kórházi dolgozóknak koncertet is adtak. Természetesen volt online olvasópróba, tervelfogadás, elemzőpróba és igazgatósági értekezlet is, majd a karantén feloldása után maszkban-kesztyűben próbáltak a színházban. Besenczi Árpád igazgatóval beszélgettünk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.