Melegebb éghajlatra költözik

Azt írja közösségi oldalán az idült macskatulajdonos és Gyurcsány-hívő Homonnay Gergely, hogy férfibarátját követve ő bizony Olaszországba távozik.

2020. 03. 19. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó hírt mondok néktek. Ránk fér. Azt írja közösségi oldalán az idült macskatulajdonos és Gyurcsány-hívő Homonnay Gergely, hogy férfibarátját követve ő bizony Olaszországba távozik. A repülőgépen készült fotóját is mellékelte a bejegyzéshez, mintegy bizonyságképpen, hogy ő nem viccel, tényleg melegebb éghajlatra költözik. Az örvendetes hír igazából nem meglepő, az infantilis ábrázatú ember már korábban is tudósított arról, hogy gyakran utazgat Itáliába, legutóbb például a karanténközeli Bolognában járt. Akkori beszámolójában azt ecsetelte, láza ugyan nincs, de gyakran köhög, és ha a továbbiakban a koronavírus-fertőzés tüne­teit mutatja, nem orvoshoz megy először, hanem Fidesz-szimpatizánsok közé tüsszögni. „Tegnap már szarul voltam, ma már köhögök – írta Gergő.

– A pasim iráni, Olaszországban él. Egy hónapja volt nagyon beteg (39 fokos láz öt napon át).” Egyik híve ezek után a karmelita kolostorba küldte, és „jó tüsszögést” kívánt neki. Homonnay örömmel fogadta azt a felvetést is, hogy ebédeljen a Gundel-menzán, és ott is terjessze a vírusokat. Hősünk nemrég a Liszt Ferenc-repülőtéren egy felszálló gépet nézve ekképp mélázott: „A Turul–1 vajon hova repül? Ha, mondjuk, letörne a szárnya az égben, több millió magyar pezsgőt bontana.”

Már ennyiből is látható, egy buzgó provokátorral van dolgunk, aki valamilyen oknál fogva abban leli örömét, ha közutálat veszi körül. A Wikipédia azt írja szegényről, hogy cikkei jelentek meg a Nők Lapja Psziché újságban, könyvei pedig macskaperspektívából mutatják be a gazdi viszonyát Erzsi macskájához. Aki beleolvas, a szőr föláll a hátán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.