idezojelek

Niedermüllernek nem tetszett

Orbán Viktort kóstolgatja közösségi oldalán Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester és bitcoinbányász.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Balogh Zoltán

Orbán Viktort kóstolgatja közösségi oldalán Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester és bitcoinbányász. „A múlt hét nagy »szenzációja« az volt – írja a DK-s –, hogy a miniszterelnök interjút adott a Fox News nevű, szélsőjobboldali amerikai televíziónak. Igaz, a Fox News nem a CNN, […], meg aztán a CNN-t nem érdekli Orbán. Így marad a Fox News.”

Hogy mitől szélsőjobboldali a konzervatív Fox News, nem derül ki a tudósításból, ilyen alapon a magyar országgyűlés „szüneteltetéséről” hazudozó CNN-t bátran nevezhetjük szélsőbaloldalinak… (És hová soroljuk a DK-patronált Tóth Péter újnácit?) Megtudjuk, hogy az Orbán-interjú primitív politikai propaganda volt; visszatükrözte a kormányfőnek a „fehér, keresztény felsőbbrendűség kirekesztésen, megbélyegzésen, rasszizmuson és nacionalizmuson alapuló ideológiáját”. Emberünk riasz­tó példaként említi a miniszterelnök egyik mondatát: „Ez a mi hazánk. Ez a mi népességünk, a mi történelmünk, a mi nyelvünk.”

Hallatlan.

Gyurcsány alvezére tett már orvosért kiáltó kijelentéseket. Például arról beszélt: kormányra kerülésük után minden migránst befogadnak, ők nem jelentenek veszélyt, érkezésük egzotikus kaland. Főnöke roppant elégedett vele. „Péter egy kitűnő demokrata, a Jóisten is polgármesternek teremtette – tájékoztatott Ferenc főpásztor. – Akik úgy gondolják, hogy Péter testvér eltévedt, imádkozzanak érette, segítsék visszatérni a nyájhoz.”

Imádkozzunk érte mi is, hiszen Niedermüller munkássága az egyik garanciája a Fidesz újabb győzelmének!

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
BORBÉLY ZSOLT ATTILA avatarja
BORBÉLY ZSOLT ATTILA

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.