időjárás 16°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Orbán inkább nyaral

Pilhál György
2022.08.10. 05:59 2022.08.10. 09:01
Orbán inkább nyaral

„Nulla fideszes képviselő jött be a parlament rendkívüli ülésére az elmúlt harminc év legnagyobb válsága közepén” – kesereg közösségi oldalán Szabó Tímea. A párbeszédes honanyát legjobban az háborítja fel, hogy Orbán Viktor ráadásul elment nyaralni. Volt képe nyaralni menni! (Ráadásul a horvát tengerpartra utazott, ahol már le is fotózták egy virágos ingben. Ész megáll!) „A Párbeszéd és az ellenzék viszont itt van – nyugtat meg Tímea asszony –, mi benyújtottuk ezeket a problémákat megoldó javaslatainkat.” Azt elfelejtette hozzátenni, az ellenzékiek közül sem volt ott mindenki, a hangadók némelyike is otthon maradt: Gyurcsány, Jakab, Tordai… Magam hajlok arra, amit az egyik kommentelő ír: „Azért találták ki ezt az ülést, mert a hídfoglalások a visszájára fordultak, a kormánybuktatónak szánt hőbörgések meg szimpla kabarévá lettek.” „Orbán inkább nyaral! – süvíti a haragos delnő. 

Fóbia

Eddigi munkásságát szemlélve Gelencsér Ferencet sem az eszéért tették meg Momentum-elnöknek.

– Most, amikor a klímaválság miatt olyan durva aszály van, hogy szakértők szerint húsz év múlva Nyíregyházától Békéscsabáig elsivatagosodik és élhetetlen lesz az ország […] De Orbán és a Fidesz inkább nyaralnak, az emberek és az ország meg szenvedjenek. Szégyen.”

Gondolom, ha Orbán Viktor nem nyaralna, eleredne az eső.

Az ember valahogy úgy van Szabó Tímeával, hogy miközben felszisszenve hallgatja, sajnálja is. Talán nehéz gyerekkora volt, mit lehet tudni. Mert az nem létezik, hogy valakiben csak úgy, ennyire csúcsra jár a hazudozással habosított kéjes rosszindulat. Illetve dehogynem. Lám!

Hírszentség

Jellemző, hogy a kijevi amerikai és brit nagykövet elítélte az Amnesty híradását.

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.