idezojelek

Újra a ringben

A dacos füvészember újra ringbe száll: polgármesterjelöltként indul az V. kerületben.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
2023. 11. 29. 4:59
Fotó: Balogh Zoltán

Juhász Péterről, a hajdani Együtt felekezet elnökéről legutóbb akkor hallottunk, amikor az elbukott 2018-as országgyűlési választás után (0,66 százalék) tarhálás keretében összekalapozta az államnak visszajáró 150 millió forintos kampánytámogatást.

Az aktív drogkedvelőként is jegyzett politikus legutolsó nyilatkozatában arról kesergett, semmi értelmét nem látja, hogy tovább erőlködjön.

(Itt jegyzem meg, a sokoldalú kendermagos korábban mozgalmat, megmozdulásokat is szervezett a marihuána legalizálásáért. Egy ízben odáig ment, hogy azt követelte: a kormány azonnal állítsa le a drograzziákat a diszkókban.) Pár éve, amikor a TV2 riportere a Budán bérelt, panorámás luxuslakása előtt interjút készített a legendás füvésszel, a búsuló Juhász arról panaszkodott, csupán a barátai támogatásának köszönheti, hogy ki tud jönni hó végéig. (Borostás ábrázatát mutatta – vastag bőr volt rajta –, lám, még borotvára sem futja, sőt a rajta lévő inget is kölcsönbe kapta…) Eközben a bulvár arról cikkezett, hogy Juhász rászoruló a nyavalygása dacára luxusautókkal jár, rongyot ráz, a nyárutót pedig a napfényes Riviérán töltötte.) 

A riport végén a panaszkodó ember a kamera elé tolta a bankszámlaszámát: ide kéretik adakozni.

Az egész onnan jutott az eszembe, hogy hír érkezett: a dacos füvészember újra ringbe száll: polgármesterjelöltként indul az V. kerületben. A Tűzfalcsoport pedig azt írja, hogy Juhász az elmúlt években sem búsult, szoros elvtársi kapcsolatot ápolt a négymilliárd forintnyi külföldi támogatással trükköző Bajnai Gordon-féle DatAdattal. Egy brancs.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Juhász Ferenc baloldali aktivista (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.