Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

idezojelek

Kolbászkerítést ígér

Bájos, amikor rablott vagyonok milliárdos haszonélvezője sírdogál a szegények nyomora miatt.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Máthé Zoltán

Bezzegrománia után itt van Bezzegbulgária is – legalábbis Dobrev Klára szózataiban. „Ott tartunk, hogy már egy átlagos román vagy bolgár család is többet tud költeni, mint egy magyar” – kesereg közösségi oldalán a DK árnyékasszonya, aki szerint Orbán Viktor a képzelt ellenségek elleni küzdelmében csak a magyarokról feledkezett meg, így sikerült elérnie, hogy mi lettünk Európa szegényei. „Döntés kérdése, hogy ne így legyen – tájékoztat. – A mi ajánlatunk a mindennapok biztonsága, egy szociáldemokrata, európai Magyarország, ahol a fizetésekből és nyugdíjakból mindenki meg tud élni.” Egy ijedt kommentelő: „Jaj, ne! Láttunk már ilyen Magyarországot a férjurától gázáremeléssel, vizitdíjjal, lovasrohammal.” Más lábjegyzetet fűz az ajánlathoz: „Mint az ura: hazudik reggel, éjjel meg este.” Egy hozzászóló azt írja, a bolgár és a román EP-képviselők talán nem blokkolják a saját országuknak járó uniós pénzeket.

Gondolom, ezt a „szociáldemokrata fordulatot” a Gyurcsány-párt vezényelné le. Az a felekezet, amelynek elnöke egy ízben már csődközelire gatyásította az országot. (Hogyan is beszélt erről Őszödön? „Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”)

Hamis grafikonokkal kampányol és hatalmasakat csúsztat Dobrev Klára, írta nemrégiben Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő Gyurcsányné egyik szokásos jajveszékelése kapcsán. Megjegyezte, nem ártana a valós adatokat is megmutatni, meg azt is, honnan származnak. Az Eurostat adatbázisában nem szerepelnek ezek a „Dobrev-adatok”.

Bájos, amikor rablott vagyonok milliárdos haszonélvezője sírdogál a szegények nyomora miatt. Csak ne viszketne annyira a tenyerünk…

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszél a DK árnyékkormánya által szervezett programbemutató-sorozat első állomásán a budapesti Danubius Hotel Heliában 2023. szeptember 29-én. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.