Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

idezojelek

Tiszavirág

Magyar Péter Tisza Pártja betiltaná a háborúellenes kampányt, mert az zavarja a gyermekek nyugalmát, lelki harmóniáját.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Koszticsák Szilárd

Magyar Péter a napokban online sajtótájékoztatón követelte a kormányzattól: azonnal állítsa le a háborúellenes kampányát. A Tisza Párt frontembere szerint a vérontás veszélyeire figyelmeztető fellépés megzavarja a gyermekek nyugalmát és lelki harmóniáját. A kiskorúak gyámolítója azt is közölte, a médiahatósághoz és a közösségimédia-platformokhoz fordul, emellett rémhírterjesztés miatt haladéktalanul bepereli Orbán Viktor miniszterelnököt. Álljon már meg a menet!

Megdobogtatja az ember szívét egy ilyen humanista gesztus – már amennyiben az illető a messzi galaktikából érkezett. Ha viszont tartósan itt él, híreket olvas, televíziót néz, akkor inkább a hányinger jön rá.

Éppen az a magamutogató kaméleon játszik itt szamaritánus nővért, az aggódik a fiatalság lelki nyugalmáért, aki elől nemrég még ijedten menekültek a sajátjai, amikor késsel a kezében járkált a lakásban?
Magyar Péter Tisza Pártja betiltaná a háborúellenes kampányt, mert az zavarja a gyermekek nyugalmát, lelki harmóniáját. No és az milyen hatással lesz a gyerekekre, amikor a háborúpártiak majd tényleg kirobbantják a világháborút, ha valóban megkezdődik az öldöklés? (Egyébként meg tipikusan kommunista tempó, ha valami, valaki nem tetszik, azt nyomban be kell tiltatni, föl kell jelenteni.)
Más. Megkezdődött a tiszavirágok rajzása. A lárvák előbújtak az üregekből, és a felszínre másztak. (A rajzás időpontja függ az alkalmas környezettől.) A nyüzsgő lárvák gyorsan vedlenek. Bár a tiszavirág – a mákvirághoz hasonlóan – roppant látványos, rajzása rövid. Kérészéletű. Amolyan futottak még…

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Új politikai korszak a választás után

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.