Bezzeg Belgium

Aligha az eszéért alkalmazza Molnár Csabát a DK, nem mintha amúgy szellemóriások alkotnák a Gyurcsány-pártot.

2021. 01. 14. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Aligha az eszéért alkalmazza Molnár Csabát a DK” – írja egy kommentelő, hozzátéve, nem mintha amúgy szellemóriások alkotnák a Gyurcsány-gyülekezetet. Az észrevétel az uniós politikus legutóbbi bejegyzésére született, amelyben Molnár ártalmasnak tartja a kormány „titkolózós, félinformációs” munkáját. „Az egész járványkezelésnél ezt tapasztaltuk, és most sincs másként az oltásoknál sem” – tájékoztat hősünk, hozzátéve, hogy a tájékoztatás hiánya csak félelmet és ellenállást szül.

Pozitív példaként (ez verhette ki járásából a kommentelőt) Belgiumot említi, ahol szerinte minden átlátható, minden működik, a honlapon percek alatt bárki tájékozódhat az oltásról. Mindezt közösségi oldalán írja az uniós képviselő. Ami még mindig jobb, mint a Molnár-élőbeszéd, emberünk ugyanis általában ordítani szokott, tenyere ökölbe szorul, nyakán kidagadnak az erek. (Képviselő úr régi kedvencem, tőle tudtam meg, hogy Soros-terv nem is létezik, a menekültválság régen véget ért, a V4-et pedig csak Orbán Viktor európai elszigetelődésének ellensúlyozására találták ki.)

Hogy miért épp Belgiumot hozta példának, ahol talán a leginkább döcög az oltási rend, az nem derül ki. Hiszen arrafelé még az oltási centrumokat is csak nemrég kezdték felállítani – a belga sajtó ekézi is a kormányát rendesen… Ha Molnár kontinensatya látta volna azt a videót, amelyen a kórházlátogatásra érkező belga egészségügyi miniszternek tüntetőleg hátat fordít az intézet valamennyi dolgozója, aligha írna efféle épületes marhaságokat.

Igaza lehet a hozzászólónak, aki szerint jól jöhet a Fidesznek, ha Molnárt sokat szerepeltetik a kampányban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.