Gyurka revansra készül

Az ambiciózus ingatlanos azt ígérte, ha ismét ő lesz a kerület frontembere, akkor egy modern, kizöldült Erzsébetváros váltja majd fel a mostanit.

2019. 08. 07. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erzsébetvárosi választó útja kifürkészhetetlen. Alighanem erre spekulált az MSZP-ből minap kilépő Hunvald György is, amikor úgy döntött, függetlenként ő is megméreti magát az őszi önkormányzati választáson Erzsébetvárosban. A tömlöcviselt expolgármester már nyilatkozott is a sajtónak, eszerint az ellenzéki oldalnak ő a legesélyesebb jelöltje, miközben sokan az ő politikai halálát szerették volna elérni. A magát meghurcolt embernek aposztrofáló ingatlanspecialista nem is titkolja: a választók általi rehabilitálásában reménykedik – ismerve az itt lakók kacifántos lelkivilágát, nem minden alap nélkül. Számos jel mutatja ugyanis, hogy az elöregedett VII. kerületben még mindig sokat számít, ki mennyit töltött a sitten… Vagyis hősünk komoly előnyt mondhat magáénak. (Mint emlékezetes, a sokoldalú haramia az önkormányzati ingatlanok trükkös értékesítésével, bérbeadásával, valamint megbízási szerződések rafinált – és jól jövedelmező – „értelmezésével” került a nyomozó hatóságok látókörébe. Meg persze fényűző életvitelével, pazar járműflottájával, repülőgépével – ami egy magára valamit adó maffiózó számára alapvetés.)

Az ambiciózus ingatlanos azt ígérte, ha ismét ő lesz a kerület frontembere, akkor egy modern, kizöldült Erzsébetváros váltja majd fel a mostanit. – Lokálpatriótaként mindig fontos volt számomra a kerület és az itt élő emberek sorsa – árulta el titkát a kiérdemesült anyaszomorító, akit a kerületben sokan ma is Gyurinak, Gyurkának szólítanak.

Hogy ez a mostani Hunvald-kunszt a megújulás vagy a végleges elhülyülés része, nem tudni. Én az utóbbira gyanakszom.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.