Még egy markos ember

Varga néptribun azzal múlatja az idejét, hogy összeragasztja a miniszterelnök dolgozószobájának ajtaját.

2020. 09. 11. 5:59
null
Fotó: Katona_Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közösségi oldalán dicsekszik Varga Zoltán DK-képviselő, hogy piros-fehér szalagot ragasztott a kormányfő országházi dolgozószobájának ajtajára: „Ha Orbán Viktor azt gondolta, hogy majd a parlamenti dolgozószobájába bújhat a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak tiltakozása elől, akkor tévedett – írja bejegyzésében a kreatív aktivista. – Tettem róla, hogy megértse: ideje pakolni! Az ő szavatossága menthetetlenül lejárt!” Hogy semmiről se maradjon le az utókor, még fotót is mellékel kunsztjához az akcióhős: kevélyen domborítva, karját magasba emelve feszít kockás ingesen a magyar miniszterelnök összeragasztószalagozott dolgozószobája előtt, tenyerén a filctollas felirat: SZFE.

Az ember azt gondolná, hogy az országgyűlési képviselőt azért küldik az ország házába, hogy ott bölcsességeket mondjon a haza épülésére. Ehhez képest Varga néptribun azzal múlatja az idejét, hogy markát mutogatva összeragasztja a magyar miniszterelnök dolgozószobájának ajtaját. Hm.

Hősünk még januárban került a parlamentbe egy másik „markos” ember, a nagytermészetű Gréczy Zsolt helyére. Hamar kiderült, ahogyan frakciótársai, ő sem a szellemével emelkedik ki a Varju-rajból. Miközben egyvégtében szerepel, már az első fellépései alkalmával megtudtuk, nem állt kétszer sorba, amikor az észt porciózták. Dacára ennek, hol Müller Cecília országos tiszti főorvos asszonyt, hol Kásler Miklós humánminisztert kóstolgatta, máskor a komplett magyar kormányzat járványügyi munkásságáról állított ki elmarasztaló bizonyítványt. (Mondani sem kell, a viszontválaszolók mindannyiszor feltörölték vele a virtuális szorítót.)

Most szép lenni demagógnak!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.