Mennyit tudsz Budapestről?

Biztos vagy benne, hogy mindent tudsz Budapestről? Most leellenőrizheted, mennyire vagy otthon Magyarország fővárosában.

Forrás: UNILIFE.HU2021. 03. 29. 10:41
null
Budapest, 2021. február 23. Kilátás a Gellért-hegy oldalából a Budavári Palota F-épületére és kupolájára (j), a nemrég újjáépített Lovardára (b) valamint alatta a felújított várfalra. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba Forrás: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Imádod a kvízeket? Biztos vagy benne, hogy mindent tudsz Budapestről? Most leellenőrizheted, mennyire vagy otthon Magyarország fővárosában – olvasható az UniLife cikkében.

A kvíz ide kattintva tölthető ki.

Lehet, hogy otthon vagy Budapesten, de mi a helyzet Magyarország többi részével? Itt, itt és itt tesztelheted tudásod!

Kilátás a Gellért-hegy oldalából a Budavári Palota F-épületére és kupolájára (j), a nemrég újjáépített Lovardára (b) valamint alatta a felújított várfalra.
Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.