időjárás 18°C Csanád, Emil 2022. május 28.
logo
Példaértékű a magyar–amerikai patrióta-összefogás, amelyet világszerte szélesíteni kell

Tucker Carlson jött, látott és győzött

Topolánszky Ádám
2021.08.10. 06:58 2021.08.10. 09:54
Tucker Carlson jött, látott és győzött

Tucker Carlson az Egyesült Államok egyik legmeghatározóbb médiaszemélyisége, patrió­takörökben rendkívül kedvelt műsorvezető, a Fox News kommentátora. Carlson augusztus első hetében Magyarországról sugározta a Tucker Carlson Tonight című esti hírműsorát. Egyes kimutatások szerint ez a műsor négy-öt milliós nézettségű. Higgadt, intellektuális stílusa folyamatosan kiborítja a balliberális oldalt, éppen ezért mindent elkövetnek, hogy besározzák, háttérbe szorítsák, amely próbálkozások mindannyiunk örömére többnyire elbuknak.

A globalista úthenger kedvenc taktikája a patriótaoldal szélsőjobbra tolása. Tucker Carlson is megkapta a magáét a HVG-től, hogy idelátogatásakor lemerészkedett a határkerítéshez stb. De vajon mivel érdemelte ki ezt a jelzőt, hogy szélsőjobbos? Hiszen óriá­si a követőtábora Amerikában, mint ezt már ecseteltük, és odaát ezt a jelzőt nem próbálják ráaggatni. Mindenesetre a balliberális propagandagépezet szerint az őt fogadó Mathias Corvinus Collegium is szélsőjobbos, és természetesen a miniszterelnök is. Brüsszelből is hasonló hangokat hallunk. Az ő értelmezésükben teljesen mindegy, hogy mit mondunk vagy mit teszünk. Ha egyszer szélsőjobbosnak titulálnak (akár családon belül is előfordulhat az ilyesmi), attól kezdve persona non grataként kezelnek, azaz ki vagyunk rekesztve a közgondolkodásból. Legalábbis ezen munkálkodnak. Persze sikertelenül, hiszen mindannyian tudjuk, hogy valójában ők a szélsőségesek. 

Tucker Carlson üzenete, hogy nem szabad hagyni magunkat. Tanulhatunk az amerikai patriótaoldal egységes és harcias hozzáállásából, összefogásából és kitartásából. Egyes becslések szerint mintegy százmillió hazafias gondolkodású ember él az Egyesült Államokban, közülük sokan aktív résztvevői a liberális gépezet elleni küzdelemnek. Persze ők is tanulhatnak tőlünk, hiszen nálunk továbbra is nemzeti szellemiségű kormány van hatalmon és küzd a fennmaradásunkért. Éppen ezért csak semmi pánik. A modern kori globalista-neokolonialista totális lerohanásnak még bármilyen kimenetele lehet. 

Tucker Carlson nem rest górcső alá venni a számunkra is már jól ismert, kváziterrorista Black Lives Matter és Antifa mozgalmakat, valamint a Joe Biden-adminisztráció meghatározó vezetőit és a globalista gépezet ultraliberális, nemzetrontó politikáját. És ebben Carlson nincs egyedül a Fox News berkein belül. Sean Hannity vezeti a népszerűségi listát Carlson mellett, de Laura Ingraham is ott van az élen. Az amerikai magyarok közül sokan – akik az amerikai valóságot belülről, napi szinten ismerjük – szintén nagyon kedveljük Steve Hiltont (aki egyébként magyar származású) és Dan Bonginót, akik szintén a Fox News jól ismert műsorvezetői. Érdemes még kiemelni a következő műsorvezetőket: Greg Gutfeld, Dana Perino, Judge Jeanine Pirro, Bret Baier, Pete Hegseth, Martha MacCullom, Ainsley Earhardt, Bill Hemmer, John Roberts, Brian Kilmeade, valamint ott a sokat támadott régi motoros, Bill O’Reilly is. Nem vagyunk tehát egyedül. 

De miért is folytatódik ez a vendetta a szuverén módon gondolkodó, identitásközpontú nemzetek ellen? A globális nagyvállalatok tudatosan építették fel ezt a stratégiát, hiszen felmérték, hogy idővel fogyasztói bázisuk meghatározó része már nem a hagyományos ügyfelekből kerül majd ki. Figyelembe kell venniük az afrikai feketék megerősödését a globális fogyasztói palettán, bővíteniük kell a hispán vevőkörüket Amerikában, valamint optimalizálniuk kell a milliárdos lélekszámú ázsiai exportpiacot is. Emiatt igyekeznek lebontani a nemzeti határokat, gyengíteni a patrióta fogyasztói bázist világszerte, megfosztva őket vallási, nemzeti és nemi identitásuktól. Stratégiájuk középpontjában ugyanis a globális fogyasztók állnak, akiknek akadálytalanul árulhatják termékeiket. 

A Pride-parádék propagandagépezete is nagyvállalatok által szponzorált stratégia, egyfajta végső arrogancia annak érdekében, hogy a sorosista LMBTQ-lobbik tovább bomlasszák a homogén társadalmakat. Az ott vonuló szerencsétlen alakok valójában áldozatok, akiket a globalista háttérhatalom cinikusan felhasznál önző céljaira. Tulajdonképpen ezeket a kaotikus és erkölcsileg is kifogásolható erődemonstrációkat nemzeti hatáskörön belül javasolt lenne betiltani. Ugyanis a szuverén nemzetállamok csak elfogadott törvényes keretek és szabályrendszerek mentén képesek hosszú távon fennmaradni.

Társadalmainkban léteznek leírt, kimondott és széleskörűen elfogadott szabályok. Ilyenek például, hogy nem köpködünk az utcán vagy a villamosokon, nem piszkítunk az utca közepére és nem rohangálunk pucéran a Nagykörúton vagy a Times Square-en. A Pride fantáziavilágában azonban ezek a tabuk nem léteznek, az anarchista lobbik mindenáron alá kívánják aknázni a társadalmi együttélés szabályrendszerét. Mindezt a haladásra, a progresszióra hivatkozva. Szerencsére ma már társadalmi elemzők kiváló kutatómunkái alapján lelepleződött, hogy az úgynevezett progresszív erők (haladó liberálisok) politikai eszköztára és a fasizmus eszközrendszere sok tekintetben átfedik egymást. Erről már nyilatkoztam egy korábbi írásomban, forrásként ajánlom elolvasásra Jonah Goldberg Liberálfasizmus című könyvét.

Amit viszont a nemzetközi ballib gépezet egyelőre nem vesz tudomásul, hogy az egyre agresszívabb fekete-rasszista BLM-propaganda, valamint a szivárványos és LMBTQ-lobbik gátlástalan nyomulása egyre több normalitáshoz ragaszkodó polgártársunkat bőszíti fel világszerte. Ezért is szükséges kiemelni a Fox News kommunikációs kampányát, amely az óceán másik oldalán széleskörűen tájékoztatja az amerikai polgárokat mindennapi életüket érintő és jövőjüket meghatározó ügyekben.

Tapasztaltunk már hasonlóan agresszív társadalmi átrendeződési kísérleteket a világtörténelemben. Gyakorlatilag új, szervilis, önálló gondolkodásra képtelen „novo sapiens” létrehozásán munkálkodnak, amely rezidensek bolygónk engedelmes fogyasztói lesznek. Ezek a marxista próbálkozások korábban is rendre elbuktak, így elképzelhető, hogy jóravaló embertársainknak hosszú távon sikerül visszaállítani a rendet. Kiváló ötlet volt tehát Tucker Carlson látogatása hazánkban. Szövetségeseket kell keressünk nemcsak idehaza és a környező országokban, de világszerte is. És e tekintetben az Egyesült Államok normalitást védő meghatározó egyéniségei fontos eszmetársul szolgálhatnak.

A globális átrendeződés zászlóvivője nem az Európai Unió, hanem az Egyesült Államok. Az unió brüsszeli vezetői mindössze majmolják a liberális amerikai célkitűzéseket. Az Egyesült Államokban érdemes kiemelni, hogy míg az egyik hagyományos politikai erő (republikánusok) úgy gondolják, hogy Amerika még ma is alapvetően kiemelkedő és példamutató szuperhatalom a földi társadalmak egészét tekintve, a másik erő (demokraták) viszont azt véleményezi, hogy Amerika velejéig romlott rasszista társadalom, amelyben a fehér felsőbbrendűek égisze alatt nepotizmus és elnyomás uralkodik. Utóbbi természetesen az évszázad hazugsága, hamis politikai lózung, amit az uniós bürokraták is előszeretettel és hamisan bifláznak.

Az összképet tekintve már többször elmondtuk, de talán soha nem elégszer, hogy kétféle eszmevilág uralkodik manapság Földünkön: a patrióták és a globalisták eszmevilága. Mindenki döntse el, hová kíván tartozni. És azt is döntse el mindenki, hogy utódainak milyen bolygót szeretne idővel hátrahagyni: a tudatos, szuverén, hagyománytisztelő emberek földjét vagy netán a nemzeti kultúrákat mellőző, birkatermészetűvé züllesztett agymosott milliók bolygóját? Egy fontos megjegyzés: megdöbbentő, hogy a Fox News jelenleg nem érhető el egyetlen hazai kábelszolgáltatónál sem. Magyarul nem nézhető, csak utólagosan esetleg interneten, ­You­Tube-on stb. Ezen változtatni kell!

A szerző volt amerikai köztisztviselő, publicista

Borítókép: