Magukat azért beoltatják...

A baloldal részéről egy előre megfontolt szándékkal történő, közveszélyt okozó hazudozással állunk szemben.

2021. 04. 03. 6:59
Gyurcsany_Molnar
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy van a baloldal az oltáspártisággal, mint az az ember, aki kijelenti, hogy szereti az olasz konyhát, ám hozzáteszi: csak a spagettit, a makarónit, a pizzát, a paradicsomszószt, no meg a mediterrán fűszereket utálja. De amúgy odáig van érte. A baloldal, különösen a főkavaró Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció is kikéri magának újból és újból, hogy oltásellenességgel vádolják, ám a végén mindig kiderül, hogy a kínai, az orosz vakcinák ellen háborút viselnek, az AstraZenecáról pedig a balos média röppent fel állandóan kételkedést elhinteni akaró, szakmailag többszörösen cáfolt rémhíreket.

Ne legyünk túl jóhiszeműek: pontosan tudják, hogy durva demagógiájukkal nemcsak a világszerte hatékonyan és biztonságosan alkalmazott oltóanyagokról beszélik le a nekik még mindig hívő embereket, hanem magával az oltással szembeni bizalmatlanságot gerjesztik. A büntetőjog ismeri a gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés fogalmát. Itt viszont az előre megfontolt szándékkal történő veszélyeztetés esete forog fenn. Ugyanígy tömeggyilkos halálkormányról képes a DK fröcsögni és azt érzékeltetik, hogy nem szakemberek tervezik meg a járványügyi intézkedéseket.

Itt is előre megfontolt szándékkal történő, közveszélyt okozó hazudozással állunk szemben, hiszen pontosan tudják, hogy az ország legjobb járványügyi szakembereinek meghallgatásával születnek meg az operatív törzs döntései. Ha azonban ezeket az egészségügyi szakembereket nem tartják szakembernek, akkor még rosszabb a helyzet. Az azt jelenti, hogy nemcsak Müller Cecília országos tiszti főorvost, hanem senkit, az ország érdekében az Orbán-kormánnyal együttműködő tudóst nem tartanak szakembernek. Az eredmény itt is ugyanaz: valamennyi epidemiológiai intézkedéssel szemben bizalmatlanság keltése, ami végső soron szintén az oltás elutasítását vonja maga után.

Eddig tartott a rossz hír, most jön a látszólag jó: saját demagógiájukat szerencsére ők maguk sem hiszik el – magukat azért beoltatják. Így tett Gyöngyös baloldali polgármestere, a Hitlert dicsőítő újbudai DK-s városrészvezető és legutóbb Gyurcsány is – saját bejegyzése szerint. Azt írta: ment, mint a karikacsapás. Sokak hatalmas meglepetésére még biztatott is mindenkit: regisztrálja és oltassa be magát. Most már egyvalami hiányzik csak a teljes hepiendhez: hogy visszavonják az összes vakcinaellenes rágalmat, gusztustalan petíciós felhívást. Enélkül az egész vérszegény DK-vezéri biztatásnak semmilyen hitele nincs.

(A borítóképen Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba. Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.