idezojelek

Konzervatív recept

Lelkesítő és gondolatébresztő. Ez a két jelző hangzott el legtöbbször Orbán Viktor beszéde után a CPAC Hungary konferencia szünetében.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined
Fotó: Havran Zoltán

Lelkesítő és gondolatébresztő. Ez a két jelző hangzott el legtöbbször Orbán Viktor beszéde után a CPAC Hungary konferencia szünetében. Ezt érezhették a külföldi vendégek is, akik szép számmal tették tiszteletüket a Magyarországon második alkalommal megrendezett konzervatív találkozón. Különösen azokban a pillanatokban, amikor a kormányfő felajánlotta minden megmaradni akaró nemzet számára a progresszív liberálisok legyőzésének receptjét. Annyi az egész, hogy a választás előtt fel kell írni a zászlóra: Nem a migrációra, nem a genderre, nem a háborúra!

Jól felismerhetővé vált az elmúlt években, hogy a nemzetközi újbaloldal mindenféle identitást el akar törölni, de végső célja a nemzetállamok felszámolása. 

Feltehetően abból a marxista téveszméből kiindulva tervezték el a globalista pusztítást, amely szerint a történelemben lezajlott nagy kataklizmák a nemzetek egymás közötti ellenségeskedéséből fakadtak. Áltudományt is kreáltak e hamis gondolat köré, amely egyenesen potenciális tömeggyilkosnak minősíti azt, aki identitását etnikai alapon határozza meg. Így lett a nacionalista szitokszó, így vált nácivá a balliberálisok szemében minden, ami nemzeti. Összejöveteleiken párás szemmel éneklik a minősíthetetlen ostobaságot, miszerint a múltat végképp el kell törölni, a történelemnek vége, ez a harc lesz a végső, a világnak nemzetközivé kell válnia. Nem veszik észre, hogy ezzel épp azokat az értékeket támadják, amelyek a Nyugatot az élre segítették a civilizációk kíméletlen harcában. Egészen elképesztő ellentmondás, hogy épp a liberálisok lettek a szabadság legádázabb ellenségei. Hazátlan ember ugyanis nem lehet szabad – fogalmazott a miniszterelnök. A gyökértelen, identitását vesztett, közösségeiből kiszakított emberek kiszolgáltatottan kóvályognak a világban, szabad prédájává válva a kíméletlen testi, lelki és anyagi kizsákmányolásnak. A nemzetállamok elleni összehangolt támadást finanszírozó magánpénz-birodalom milliárdosainak éppen ez a célja.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik ikonikus figurát, Soros Györgyöt néven is nevezte Orbán Viktor. 

Ahogy fogalmazott, ha Soros nem hirdeti meg bevándorlási programját, akkor mi soha nem kerültünk volna a világsajtó címlapjára. Sorosék elárasztották illegális migránsokkal a Balkánt, kiépítették az embercsempész-útvonalat, de beleütköztek Magyarországba. Legnagyobb bűnünk a globalisták szemében, hogy megálljt parancsoltunk az illegális migrációnak és megvédtük a hazánkat. Nem kevésbé veszélyes viszont, amit a nyílt nemzetellenes politika farvizén ideológiai terepen művelnek. Az egész gender- és LMBTQ-propaganda durva támadás a zsidó-keresztény hit és kultúra ellen, eszeveszett módon tagadja nem csupán a teremtéstörténetet, hanem a természet, a biológia törvényeit is. A vallási és a nemi identitás szétzúzásával, a család fogalmának relativizálásával, gyerekeink szexualizálásával a társadalom alapjait próbálják megrengetni. Sikerük esetén széthullanak a biztonságot adó közösségek, a magára maradt magányos tömeg pedig rémülten hajtja fejét a pótszereket kínáló globalista elit rabigájába. Ezért vegzálnak bennünket a gyermekvédelmi törvény miatt, ezért ragasztják homlokunkra a homofób, transzfób és egyéb lejárató bélyegeiket, mert ezen mesterkedésüknek is idejében gátat szabtunk.

De minden említett őrület között a legpusztítóbb a háború. 

Sajnos, ahogy azt Orbán Viktor levezette, a Nyugatnak nem maradt más versenyelőnye a civilizációk küzdelmében, mint a hadereje. Ez pedig szükségszerűen vezet el az ukrajnaihoz hasonló konfliktusokhoz. Ezért kell határozott nemet mondani a háborúra is, hogy az újbalos haladárok fegyverekkel se tudják tönkretenni mindazt, amiért élni egyáltalán érdemes.

Borítókép: Orbán Viktor a CPAC Hungary konferencián (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Uniformizált, szervetlen épületek árasztották el a világot

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.