A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ma operálják Orbánt

Blázsovics Lívia
1999. 11. 21. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A miniszterelnök semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy a magyar síoktatók válogatottjával készült fotót olyan plakát elkészítéséhez használták fel, amelyen sportszergyárak logója is szerepel – mondta lapunknak Borókai Gábor. A kormányszóvivő hozzátette: a kormányfő bármelyik magyar válaogatottal szívesen vállal hasonló szereplést, ha erre felkérik, és az adott csapatnak segítséget jelenthet. A felvétel, amelyen Orbán Viktor a magyar síoktatók csapatának társaságában szerepel, idén januárban Ausztriában készült, ahol a válogatott egy felkészítő táborozáson vett részt, a miniszterelnök pedig a családjával pihent. A fotót később egy olyan plakáthoz használták fel, amelyiken több sportszergyártó és a csapat szponzorainak a neve is szerepel. Borókai Gábor lapunknak elmondta: a kép eredetileg emlékfotóként készült, és nem tudtak arról, hogy ezt a plakáthoz kívánják felhasználni. A kormányszóvivő arra is rámutatott: a miniszterelnök nem először, és vélhetően nem is utoljára szerepel ilyen jellegű fotón. Mint mondta: elég csak az Év Sportolója Díj átadásának gálaműsorára gondolni, ahol a hátterben rengeteg szponzor és támogató neve, emblémája szerepelt. Az ”ügyről” egyébként elsőként péntek este az RTL Klub Híradója számolt be. Szakértők szerint más országokban is előfordulnak hasonló esetek, a Saucony sportszergyártó cég egyik plakátján például maga Bill Clinton szerepel. – Porcleválással műtik meg ma Orbán Viktor miniszterelnök térdét – tudta meg lapunk Borókai Gábor kormányszóvivőtől. Az operáció miatt a kormányülés ezen a héten a szokásos keddi időpont helyett szerdán lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.