Medgyessy közleményben reagált a vádakra

Közelményben reagált Medgyessy Péter balatoni építkezésével és az utazó nagyköveti tevékenységével kapcsolatos sajtóhírekre. A volt miniszterelnök sanda politikai szándékot sejt a cikkek mögött.

MNO
2006. 07. 12. 16:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Heti Válasz múlt heti számában közölt írást arról, hogy Medgyessy Péter nem tüntette fel legutóbbi vagyonnyilatkozatában új balatoni telkét. Medgyessy ezek után levélben jelezte Szili Katalin házelnöknek, hogy kifelejtette a zamárdi telket a nyilatkozatából, amelyet 20 millió forintos hitelből vásárolt. A lap szakértőkre hivatkozva azonban azt állította, a telek és az épülőfélben lévő nyaraló akár 300 millió forintot is érhet.

A Heti Válasz most Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek tett fel kérdéseket a telekügy miatt. Azt kérdezték, hogy a kormányfő kezdeményezi-e, hogy vagyonosodási vagy más jellegű vizsgálat induljon az ügy részleteinek tisztázására. Gyurcsány Ferenc nem kívánt válaszolni a kérdésekre.

Az Info Rádió pedig arra kérdezett rá, hogy mennyibe került és mennyi hasznot hozott az országnak Medgyessy Péter utazó nagyköveti tevékenysége.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.